1963 ford fe conversion - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> General Rodding Tech
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 12-03-2003, 10:40 PM
james conner's Avatar
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: landrum, south carolina
Age: 47
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1963 ford fe conversion

I have a 63 ford country sedan wagon - currently its powered by a stock 352/2 brl carter carb - I want to build a 429 and install in the wagon - so my question is - I know or belive to know that the motor mounts for the fe block will not work with the 429 - if this is correct - whats my solution to make the 429 work - I hope I am not breaking any rules - but I am going to leave my personal email - I am new to the message board thing - don't want to get a possible solution and not know how to retrieve it- thanks for all the help - look foward to my mebership on the site -

james conner
mrconner@alltel.net

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 12-03-2003, 11:10 PM
crazy larry's Avatar
Member
 

Last journal entry: better comparison before and after shots
Last photo:
Join Date: Oct 2002
Location: East Texas
Age: 43
Posts: 2,298
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BBB could give a better answer,

but if i recall correctly, you can flip the FE motor mounts over and use them safely on a 429.
why not go with a 428? same motor as your 352.....

oh, and welcome to Hotrodders.com


^^^
i love that!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 12-04-2003, 05:01 AM
Kevin45's Avatar
Just one of the guys
 

Last journal entry: Garage Toys
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Urbana, Ohio
Age: 57
Posts: 3,058
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 15 Times in 15 Posts
Welcome James!! You've come to the right place for answers. And NOPE you haven't broke any rules. Just remember DO NOT feed the Trolls. Be sure to check out our Knowledge Base when you have some free time. Lots of good info there also.

Kevin
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent General Rodding Tech posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.