1967 GTO Dropped Spindle Problem - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Suspension - Brakes - Steering
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-10-2006, 10:52 AM
crashtech's Avatar
Technician
 
Last wiki edit: Epoxy primer
Join Date: May 2005
Location: Idaho
Posts: 701
Wiki Edits: 17

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1967 GTO Dropped Spindle Problem

I have a '67 GTO in for some repair work. The spindles have been replaced with 2" drop spindles, they are one piece forged units with integral caliper bracket and steering arm. They LOOK like '70-up "F" body spindles.

Good enough, but since the steering arms are longer on these spindles than the stock units, the inner tie rod on the passenger side is rubbing on the centerlink. The only reason the left side does not rub is because the centerlink is shaped differently on that side because of the steering box.

Has anyone run into this before? Is there a special centerlink, or idler arm and pittman arm swap that will make these spindles work?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Suspension - Brakes - Steering posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine stalling problem JamesRS Engine 3 01-30-2006 12:22 PM
1994 Saturn Transmision Problem dmg53 Transmission - Rearend 4 01-18-2006 07:59 PM
86 Camaro 350 Charging Problem BuickGuy Electrical 1 06-14-2004 08:05 PM
please help..... annoying warm start problem 67cuda Engine 21 03-28-2003 06:44 AM
Fuel / Carb problem DoubleVision Engine 5 10-28-2002 06:18 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.