1974 pontiac 400 big block WONT start - Page 3 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #31 (permalink)  
Old 05-09-2013, 05:29 PM
LATECH's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 

Last journal entry: Motor - vator
Last photo:
Join Date: Jul 2010
Location: Northeast Pennsylvania
Posts: 5,207
Wiki Edits: 0

Thanks: 202
Thanked 256 Times in 238 Posts
Quote:
Originally Posted by vinniekq2 View Post
a couple eagle eyes there. good observations
Thank you Vinnie.
One thing for the OP... the borg warner device is the ignition module.The pickup coil is the piece that has the green and white (yellowed with age) wires on it that hook to the end on the right. I mention this because the 2 wires are supposed to be in a connector so they dont get plugged in wrong. Looks like the white wire is on the correct terminal, but If they get plugged in backwards, the car wont run. Just an FYI

    Advertisement
__________________
Fact is stranger than Fiction
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1974 pontiac 400 ponchopower48 Engine 119 10-31-2010 01:44 PM
1974 pontiac 400 card Engine 4 07-08-2010 04:18 PM
1974 pontiac 400 card Introduce Yourself 4 07-05-2010 07:00 PM
1974 pontiac 400 card Engine 1 07-05-2010 09:56 AM
pontiac 400 wont start rtyauch301 Engine 6 07-22-2009 01:09 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.