Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - 1977 Chevrolet K10 - Starting Problems, Weak Idle and Power Loss
View Single Post
  #135 (permalink)  
Old 06-12-2011, 09:09 AM
lt1silverhawk's Avatar
lt1silverhawk lt1silverhawk is offline
"But how do it know?"
 
Last wiki edit: How to rebuild a Rochester Quadrajet 4MV carbureto... Last photo:
Join Date: Mar 2010
Location: Lakewood, CA
Posts: 2,287
Wiki Edits: 132

Thanks: 101
Thanked 24 Times in 17 Posts
Quote:
Originally Posted by 123pugsy
No.

The blue Locktite is thread locker, not sealant.
It may work, so I could be wrong.
The RTV black could have been used instead and wouldn't have cost you anymore. Anyways, its always good to have around. You'll need it someday. I like Permatex 2.
Yes, Permatex 2. That was my mistake for missing it and assuming thread locker would do the same thing.




Quote:
Originally Posted by 123pugsy
Also the bead of RTV at the front and rear didn't appear too ''high'' in the pics. It must be tall enough to bridge the gap and a little ''squish'' as it sets down.
Then I better correct this now. Though it did seems to squish a bit, but that could just be my imagination.




Quote:
Originally Posted by 123pugsy
I've never eliminated rocker cover gaskets completely before. I've used sealant with the gaskets. Not sure about this one.
I misunderstood. I thought the Right Stuff was the gasket maker stuff. No wonder the ARP bolt wouldn't fit. I will correct this.


Ok, everything else will be on hold until I fix this.


Thanks for catching all this!
Reply With Quote