1996 Voyager/Caravan Wipers not working - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 11-02-2012, 01:30 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: california
Posts: 28
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1996 Voyager/Caravan Wipers not working

I have a 1996 Plmouth Voyager , Wipers stopped working , they only work when I push the washer at the end of turn signal handle. I have power to the wiper switch. Also I tested the wiper switch with a digital Ohm meter and it tested good . I have 12 volts on the Red wire with a Violet Stripe going from the BCM to the wiper Relay. I tried swapping the relays. When I put a test light to the Red wire with the Violet stripe the wipers would work. .
ANY ADVISE ???
Thanks Phil
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no spark 1996 plymouth voyager 3.0 motor johnmelia Electrical 2 02-12-2012 02:22 PM
1996 dodge grand caravan 1996thunderchicken Hotrodding Basics 2 11-03-2011 11:13 AM
2001 dodge caravan 3.3 speedometer not working BestDamnGarageInTown Electrical 11 09-26-2010 03:29 PM
Headlights AND Wipers not working speedydude Electrical 5 08-19-2008 12:07 PM
wipers not working properly elcaminodragster Electrical 0 09-21-2007 03:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.