1998 Tohoe 4L60E problems. - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 05-28-2011, 05:40 PM
gator101's Avatar
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Asheboro,N.C.
Age: 42
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
4l60e Problems

Whats going on guys, I am new here but I got a major problem with my 98 Chevy Tahoe with the 4l60e trans. Its now in limp-home mode and can't find the reason or the quick fix. Can anyone help? This is also a rebuilt unit that I installed in Jan 2011. It has just under 5k miles on it. I have checked the wiring and the PCM, as per the trans shop told me to do but as of now I can't get heads or tails of. Thanks for any and all information..

Gator
1998 Chevy Tahoe 4x4
1964 Olds 442 Cutlass

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-28-2011, 05:44 PM
Crosley's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: T-350 rebuild tech
Last journal entry: Morris update 9-28-2014
Last photo:
Join Date: Nov 2002
Location: ... USA
Posts: 8,175
Wiki Edits: 1659

Thanks: 414
Thanked 107 Times in 103 Posts
welcome to Hotrodders.com

I split off your post from the old thread here.

it is best to not post a new question to old threads

Is the check engine lite on?

Has this trans been scanned for live data in an effort to diagnose the problem?

Limp mode would put the trans into 3rd gear... is that what is happening?
__________________
Some people are like Slinkies... Not really good for anything, but they still bring a smile to your face when you push them down a flight of stairs.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.