'2001 Malibu temperature sending unit not working - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 03-13-2007, 05:56 PM
docvette's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Rebuild an alternator Last photo:
Join Date: Mar 2004
Location: Lafayette, california
Age: 62
Posts: 7,362
Wiki Edits: 12

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 3 Posts
Quote:
Originally Posted by lamothe1
On the back of the gauge their are 4 pins that plug into the circuit board one isn't used and the other 3 are marked #1, #2 & #4 and in the center between the numbered pins is "M2"
Doc here,

At the GAUGE bucket? or laminate card? the card may not reflect it but the gauge usually does..(you have to actually remove the laminate card..)

Doc

    Advertisement
__________________
Aftermarket Solutions
Electronic & Electrical
Innovations
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 03-14-2007, 11:41 AM
lamothe1's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: cypress, ca
Posts: 147
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
It was marked on the printed circuit board and the circuit board is the stiff type like the kind you would get on a eathernet or sound card for your computer. I didn't see any other numbers or letters on the CB in that area. At least it works now and I hope that I won't be pulling it apart again. Now I can just wait for the next problem to pop-up ( it's one thing after another w/ this car).
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fuel sending unit help. lt1bbody Electrical 1 11-04-2005 05:18 PM
fuel level sending unit question mike bryan Electrical 3 12-04-2004 11:48 AM
Gas Gauge stopped working has power to it maybe sending unit??? 61ChevyTruck Hotrodding Basics 8 11-04-2004 10:02 AM
fuel sending unit ksm Electrical 3 07-28-2004 01:08 PM
Oil Sending Unit Assistance MI2600 Engine 3 09-11-2002 08:55 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.