327 starting issues - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-16-2013, 09:36 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 64
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
327 starting issues

ive just got done installing my 327 and tranny into my 85 chevy c10. the engine is a 1967 327. i had the old style distributor in it and it was getting fire but i rigged the coil and messed it up... so i put a hei dist. in it, and now it wont get fire. i have new plugs new cap new wires and the coil is fairly new. the rotor is the only thing not new. could the rotor cause it to not fire or would it be something else. oh and i forgot... when i pulled the original 305 out i saw a few wires that was caught and didnt catch it in time and they broke. one of them was the dist. wire and im wondering if i didnt get the right one hooked up right but the wires are the same color. would should i do to get the fire??? thanks for the help!!!

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-16-2013, 10:49 PM
S10 Racer's Avatar
http://www.warsprints.com
 

Last journal entry: W.A.R. (Wingless Auto Racing) Sprint Car Racing
Last photo:
Join Date: Nov 2007
Location: At The Dirt Tracks
Age: 55
Posts: 1,888
Wiki Edits: 0

Thanks: 3
Thanked 62 Times in 56 Posts
Can you post some pictures, that helps. By reading your post, I assume you have an external coil? How many wires do you have coming out of the distributor and what colors?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-17-2013, 05:04 AM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,899
Wiki Edits: 5

Thanks: 20
Thanked 261 Times in 213 Posts
See if you are getting 12 volts through that wire to the distributer and get back to us.....yes, pics would help
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
starting issues thefox Engine 19 12-26-2012 09:15 PM
Trans Am starting issues sideshowbh Electrical 6 04-22-2012 05:09 PM
Need help - starting issues RickyDoors Engine 18 03-26-2011 10:03 AM
1965 impala 327 starting issues. rally4sport Engine 1 04-23-2010 12:24 PM
92 Camaro Starting Issues 41CHEVYCOUPE Electrical 1 12-13-2008 01:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.