4l60e...no reverse - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-04-2009, 06:59 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: michigan
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
4l60e...no reverse

i have a 99blazer 4x4 with the 4l60e trans. reverse quit working with no advance notice. any ideas? any help would be greatly app. thank you

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-05-2009, 10:56 PM
Dogbreath077's Avatar
Old School Motorhead
 
Last photo:
Join Date: Sep 2009
Location: NH,USA
Age: 49
Posts: 39
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Drain the fluid and see how much metal comes out.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4l60e - No reverse after rebuild - Low line pressure? reddeth Transmission - Rearend 5 06-03-2009 10:12 AM
4l60E Slow Reverse jadejoky28 Transmission - Rearend 4 05-21-2009 11:41 AM
4L60E Reverse Issue jgarced Transmission - Rearend 6 02-24-2009 09:23 PM
4L60E Weak Reverse rsruss800 Transmission - Rearend 3 03-23-2008 06:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.