502 bad gateway problem. - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-28-2012, 06:12 PM
Kartoon's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Pleasant hill mo
Age: 55
Posts: 274
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
502 bad gateway problem.

Hey guys,

Quick question, has anyone ever experienced an issue on the site called a 502 bad pathway through the server? I can get on the site and only operate certain areas, I'm really confused.

Thanks in advance,
Dan.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-29-2012, 07:05 AM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,926
Wiki Edits: 5

Thanks: 22
Thanked 284 Times in 225 Posts
Moved this to Site Suggestions and Help

Never heard this problem before....What sections can you get to and what cant you get to?
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-29-2012, 07:11 AM
Kartoon's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Pleasant hill mo
Age: 55
Posts: 274
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
I can only work certain parts of the site it's random u might say. Like now I can't get this thread off my laptop but my phone works. This is the only website doing this.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 04-29-2012, 07:21 AM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,926
Wiki Edits: 5

Thanks: 22
Thanked 284 Times in 225 Posts
Hopefully Jon will see this and have a look...I know there are some issues right now due to server upgrades etc....

Have you tried logging out, clearing history and cookies and logging back in?
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 04-29-2012, 07:48 AM
T-bucket23's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Engine basic condition - how to check Last photo:
Join Date: Aug 2005
Location: Massachusetts
Age: 57
Posts: 5,288
Wiki Edits: 26

Thanks: 7
Thanked 130 Times in 114 Posts
If you can get it on your phone but not your PC that would lend to it being a pc or provider issue, not a site issue.
Try clearing your internet cache on your computer.
__________________
Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity



Chet
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 04-29-2012, 12:51 PM
Kartoon's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Pleasant hill mo
Age: 55
Posts: 274
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Quote:
Originally Posted by T-bucket23
If you can get it on your phone but not your PC that would lend to it being a pc or provider issue, not a site issue.
Try clearing your internet cache on your computer.

Guys thanks so much for your replies on this issue. I have tried everything cookies, new modem,etc it's the weirdest thing... I can get to the site, but can only pull up certain articles and such. I have tried numerous things,, I can't login or logout?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 04-30-2012, 01:04 PM
Helena's Avatar
Administrator
 

Last journal entry: test
Last photo:
Join Date: Apr 2012
Posts: 305
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 20 Times in 18 Posts
HEY!!!

Ok I need a few things from you,

1. screen shot
2.URL
3.If you right click the page when it comes up you can select "view page source" click that and copy past what it says.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8 (permalink)  
Old 04-30-2012, 05:02 PM
Kartoon's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Pleasant hill mo
Age: 55
Posts: 274
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Thanks so much for helping!I'm at the computer
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9 (permalink)  
Old 04-30-2012, 05:05 PM
Kartoon's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Pleasant hill mo
Age: 55
Posts: 274
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Helena can I give u my phone and call me it might be easier.816-246-5811

Dan
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
502/502 ramjet what temp should they run grayghost52 Hotrodding Basics 5 09-23-2012 03:39 PM
Bad Ignition Problem airman_turtle Engine 6 07-23-2004 09:38 AM
bad timing problem.. Trav Engine 18 06-24-2004 11:19 PM
502/502 cam upgrade malibu502 Engine 4 09-11-2003 06:58 AM
could be a bad problem...?? Thacolbster Engine 8 01-19-2003 07:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.