Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - 64' Chevy Stepside Taillights
View Single Post
  #1 (permalink)  
Old 11-02-2012, 07:19 PM
bj383ss bj383ss is offline
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Mar 2011
Location: Leander, TX
Age: 35
Posts: 38
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
64' Chevy Stepside Taillights

Hello Guys,

I need some help. I spent all day today getting my truck ready for inspection. I got everything working except the rear taillights blinkers.

Here is what happens when I turn either blinker on both blink like hazards. But the front park lamps don't they blink like they are suppose to independently. I got underneath the back and checked the wiring. The green wire is going to the right and the yellow to the left and the brown to both and the license plate light. I pulled the plug apart and jumped each wire to each side and they worked properly. But when the harness is plugged together they both blink regardless of which side I have turned on. The rear side of the harness had 4 wires coming out of it and it and there was a yellow wire with a brown stripe that was taped and not plugged to anything. What is it suppose to hook up to.

So I thought maybe there is a short inside the plug. So I wired directly to the front harness with blade connectors. It still does the same thing!

Here is the plug sorry its kinda fuzzy.


I am stumped. Does anybody know what is wrong here. I assume the wiring inside the column is good or the front blinkers wouldn't be working independently.

The only thing I can think of is the rear taillights are not stock. They both have white lenses on the bottom of them. So I assume they were replaced at some point and they are maybe for a trailer or both left or right assemblies?

This is the only thing keeping me from getting my truck inspected.

Thanks for your help.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN6002.JPG
Views:	124
Size:	1.76 MB
ID:	68935  
Reply With Quote