72 blazer not starting - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 05-11-2011, 10:32 AM
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: stowe, vermont
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
72 blazer not starting

I have a 72 blazer that I am working on and I haven't started the engine since the fall. Stored inside all winter. Replaced the ignition switch over the winter as part of a interior resto. I tried to start the engine and she turned over but didn't fire. Coil cap and rotor. No change. She ran before I put her up 4 winter.
Anyone with some advice welcome.
Hobbie

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-11-2011, 01:49 PM
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: US
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
72 blazer

hey you mite need to check the ignition module or check the coil and see if the spark plugs are getting fire
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting gas engine with starting fluid Bill Riese Engine 15 03-18-2011 11:13 AM
First atempt at starting street rod...not starting. RodFather Engine 20 01-12-2005 09:18 AM
v8 blazer murry42 Engine 1 06-20-2004 10:16 PM
how do I fix 4x4 in a 91 blazer 1961_MGA Transmission - Rearend 2 01-26-2004 07:24 PM
2.8V6 to V8 S-10 4x4 Blazer snaptite00 Transmission - Rearend 1 10-31-2002 07:50 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.