75 TA fuel gauge doesn't work - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-09-2012, 02:08 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Brentwood, TN
Posts: 41
Wiki Edits: 0

Thanks: 37
Thanked 1 Time in 1 Post
75 TA fuel gauge doesn't work

Recovered the dash and now reassembling.

The meter has the indictor to the far left. When the key is on, nothing happens. Also,
We don't have the instrument panel with tach and speedo connected yet.

The V connector has no voltage to ground after reinstalling.

What do I do to check things out?
Thanks

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 07-21-2012, 03:48 AM
67Mustang Al.'s Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Jan 2009
Location: Tasmania, Australia.
Posts: 433
Wiki Edits: 0

Thanks: 2
Thanked 6 Times in 6 Posts
Normally any gauge has to have 12v+ to one side marked with a + or i for ignition , and S which is for the sender and a circuit for the illumination of the gauge connected to interior light circuit. The easiest way to check back through the wiring for power loss is with a simple 12 v pen. Its sharp enough to probe the wiring. You can dab superglue where you puncture the insulation on the wire.
Al
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fuel gauge diagram.jpeg
Views:	46
Size:	21.4 KB
ID:	66904   Click image for larger version

Name:	12 volt tester.jpeg
Views:	49
Size:	5.6 KB
ID:	66905  
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fuel gauge doesn't work 69Bowtie Electrical 6 08-08-2010 06:44 AM
Electronic Speedo doesn't work chazman67 Electrical 0 10-19-2008 03:14 PM
Park lock doesn't work on C4 Arrowhead Transmission - Rearend 3 09-24-2006 03:28 PM
Classified page doesn't work FASTFORD Hotrodders Site Suggestions and Help 67 01-21-2006 12:50 PM
How come my signature doesn't work? Carbed95GT Hotrodders' Lounge 7 01-07-2004 11:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.