80 Vette Speedo Problems!! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-23-2006, 04:00 PM
SouthernRodder's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Nov 2005
Location: Corinth, Mississippi
Age: 29
Posts: 79
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
80 Vette Speedo Problems!!

I just bought an 80 vette. Real nice car that I bought to sell. The guy I bought it from (trustworthy) said that the speedo worked fine, then became eratic, then it quite all together. I have replaced the lower speedo cable. Didn't fix it. It has an upper b/c it is a cruise car. I took the front cover off of my instrument cluster but could not figure out how to get the speedo clust. out. The peg has good tension on it when I pull it around to it jumps right back to 0. This may not even fit in to this category post but I needs some help wherever I can find it. Any input would be greatly appreciated.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-23-2006, 04:19 PM
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: California
Posts: 903
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Check your other post.
Scholman
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



« 700r4 | 3 speed »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedometer problems, what is this? Nightfire General Rodding Tech 2 09-03-2005 10:17 PM
53 Stude to 80 Vette Frame Soupbone0 Suspension - Brakes - Steering 2 12-03-2004 11:54 AM
'94 Firebird steering problems ILjXYZ General Rodding Tech 4 11-07-2003 10:26 PM
80' model Vette Fuel Tank, How do I fix a leak? 9.8sec. Hemi General Rodding Tech 8 05-16-2003 06:30 AM
VETTE BUILDER sandblasting question turbotim23 Body - Exterior 0 01-05-2003 08:39 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.