82 trans am suspension prob - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Suspension - Brakes - Steering
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-08-2004, 08:21 PM
New Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: illinois
Age: 39
Posts: 29
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
82 trans am suspension prob

on my 82 ta the pass side tire hits on the inner fender when i turn the wheel right when i go left it dont hit the car is undrivable its thumping and i cant go over like 10 i replaced the ball joint and tierods and it still does it tires are 15 in so thats not the problem any thoughts?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-09-2004, 08:04 AM
johnsongrass1's Avatar
Race it, Don't rice it!
 
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Columbia, Mo
Age: 37
Posts: 4,080
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 10 Times in 10 Posts
Trashed steering box.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-09-2004, 01:15 PM
New Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: illinois
Age: 39
Posts: 29
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ok i was looking at it again today i dont see anything bent or anything but when i push down on the front to bounce the car as to check the struts it is very stiff and wont move the drivers side moves like it should the struts were replaced before i got the car but is it possible that the strut got bent or is frozen or could it be a bad coil spring would any of that cause my problem
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 04-09-2004, 03:35 PM
New Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: illinois
Age: 39
Posts: 29
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
actually the strut is good i forgot to let my jack all the way down that was causing the bind still having the tire issue anymore suggestions?
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Suspension - Brakes - Steering posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.