Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - 84 vette
Thread: 84 vette
View Single Post
  #9 (permalink)  
Old 05-22-2012, 08:15 PM
saltbob's Avatar
saltbob saltbob is offline
Registered User
 

Last journal entry: Iembarrassed about starter problem!
Last photo:
Join Date: Jan 2012
Location: Ft Worth
Posts: 41
Wiki Edits: 0

Thanks: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
84 vette

I now have all trans. and starter problems fixad with everyone's help THANKS TO ALL! I think I now have a rear end problem, the vette was sitting on the driveway at home with a slight slope, we were trying to push it inside
garage and the posi-track seemed to lock up. We stopped trying and a few
days later it freed up on its own. The trans. was in neutral and no emergency
brake was on or anything different from the lock up problem a few days later
it rolled right in garage no problem. I had the vette up 1-2 feet up in the
garage on blocks front wheels about 2 ft. up, rear about 1 foot up for 1-2
weeks. The engine was in the car, no trans. no drive shaft in the vette. I had
talked to transmission masters (local shop 2 miles away) When they came to
pick up the vette the posi-track 0n or rear end was locked up again. We checked everything we could think of with no luck, we then hooked up a chain to my PU and pulled it in to the street the guys said it was making thumping sound while
it was being pulled out of the garage and I could hear it when it was being winched on to the trailer so it had something to do with the posi-track or rear
end the wheels were rolling ok we think. A last thought .when I had both rear
wheels on jack stands the garage I could roll the rear wheels by hand to get to
the U-joint bolts. Please advise I am lost as what is going on. saltbob
Reply With Quote