91 camaro cluster problems HELP!!! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-08-2007, 09:50 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Cunningham Tn
Posts: 16
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
91 camaro cluster problems HELP!!!

My 91 camaro has a new gauge cluster in it only reading 15000 miles and the speedo works when it wants to. It seems like when the car warms up (about 15 min going down the road) when i hit a bump the speedo starts working but it jumps around then doesent work again. Or if I manualy shift the trans it some times starts working but soon doesent again. Also my tach is a little crazy acting too. Sometimes it reads 1000 rpm off but if I smack right below the dash it seems to read correctly. What do I need to do. What do I need To check. Is my VSS out, What should it read When I stick my meter to it. Could my tack need a new filter. Help Please

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-08-2007, 11:03 PM
njbloodline666's Avatar
I Love VTec
 
Last photo:
Join Date: Jul 2003
Location: fairview nj
Age: 28
Posts: 306
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
clean your grounds and your connection to the cluster, see what happens then... iirc the 91 has gauges for oil pressure, temp and volts.... are they acting normal?
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with a arms on a 67 camaro catcherdan Suspension - Brakes - Steering 7 04-19-2006 03:34 AM
87 camaro 700r4 problems Dans83Olds Transmission - Rearend 3 03-13-2006 05:16 PM
72 camaro nose on a 78 camaro roy383ci Body - Exterior 3 02-25-2006 05:59 PM
91 camaro lookin for 5 speed non-comp ace29816 Transmission - Rearend 0 02-09-2006 10:38 PM
camaro z 28 tranny shifting problems chevcamz28newbie Transmission - Rearend 8 07-22-2003 07:43 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.