94 chevy 4x4 4l60e - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 06-21-2012, 07:51 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
94 chevy 4x4 4l60e

only have 2nd and 3rd and reverse
this is a new trans 0 miles, have replaced pcm/ecm, tps sensor, temp sensor, pulled wiring harness checked for bad wires all have good continuity,at wits end here any help would be great......

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 06-21-2012, 08:14 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Mo
Posts: 148
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
A blown or missing fuse acts the same as what your describing. The red wire should be hot (12volts) whenever the ignition is on.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 06-21-2012, 08:42 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
re 4l60

Quote:
Originally Posted by hpete
A blown or missing fuse acts the same as what your describing. The red wire should be hot (12volts) whenever the ignition is on.
have 12 volts red wire on harness as well as 12 volts inside on internal harness when key is on fuse is good checked voltage at both sides ov fuse 12 volts
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 06-22-2012, 06:57 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Mo
Posts: 148
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
You can pull the codes on a 94 with a paperclip, I'm posting from my phone so I really can't do any research but I'm thinking 1-2 solenoid. But check the codes before you buy any parts!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 06-24-2012, 09:12 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by hpete
You can pull the codes on a 94 with a paperclip, I'm posting from my phone so I really can't do any research but I'm thinking 1-2 solenoid. But check the codes before you buy any parts!!!
no codes present checked with snapon scanner has erratic speed from sensor replaced that still no 1st or 4th only 2nd and 3rd again this is brand new dyno tested trans from tci
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow shifts 03 Chevy S10 ZR2 4x4 4.3L 4l60e 139k mi mike 96 ws6 Transmission - Rearend 19 02-27-2012 06:33 AM
4L60e 4x4 to 2x4 bonuts Transmission - Rearend 1 10-02-2010 02:26 AM
4l60e shift problem, 99 chevy taho 4x4 king8403 Transmission - Rearend 3 02-13-2008 11:34 PM
4l60e 4x4 To A 4l80 ??? roxxxi Transmission - Rearend 1 11-01-2007 07:54 PM
4L60E 4x4 tarmon8r Transmission - Rearend 0 03-10-2006 07:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.