Ad's - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 12-20-2012, 05:49 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
Im back on I see yellow highlighted words and when passed over an ad box opens Joe G's Got 4 ad's on his post!

My Firefox has free ad block I have Ad block plus and so does my Google Chrome! Ive never had a problem till today! Im guessing its the big storm hitting us?

Jester

Google Chrome is highlighted on this post now!!!

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 12-20-2012, 05:52 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,043
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 333 Times in 259 Posts
I only see the 2 words that Joe said he put there...Google Chrome and Adblock......

Dont see any yellow words in any other posts in this thread....
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 12-20-2012, 05:57 PM
Joe G's Avatar
It's a dry cold.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2008
Location: St. Paul, MN
Age: 40
Posts: 622
Wiki Edits: 0

Thanks: 100
Thanked 55 Times in 49 Posts
Jester,

Two of them (Chrome and AdBlock) were links that I put there intentionally, the other two were ads.

If the ads and links are indistinguishable from each other, that's a real problem.



p.s. There are no links in this post....Any links you see in this post are ads.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19 (permalink)  
Old 12-20-2012, 05:57 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
Quote:
Originally Posted by painted jester View Post
Im back on I see yellow highlighted words and when passed over an ad box opens Joe G's Got 4 ad's on his post!

My Firefox has free ad block I have Ad block plus and so does my Google Chrome! Ive never had a problem till today! Im guessing its the big storm hitting us?

Jester

Google Chrome is highlighted on this post now!!!

When I go to Google Chrome on this Quote it says "by Vid - Saver" when I click on it it goes to a site called "Sensablue"

Jester



NOW THEY ALL DISAPEARED AFTER POSTING THIS!!!!!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:00 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,043
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 333 Times in 259 Posts
are you saying that Internet Explorer" are high lighted in that post?..I am not seeing it
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message
  #21 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:01 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
NOW THEY ALL DISAPPEARED AFTER POSTING THIS!!!!!!!


Jester
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:03 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,043
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 333 Times in 259 Posts
Quote:
Originally Posted by painted jester View Post
Im back on I see yellow highlighted words and when passed over an ad box opens Joe G's Got 4 ad's on his post!

My Firefox has free ad block I have Ad block plus and so does my Google Chrome! Ive never had a problem till today! Im guessing its the big storm hitting us?

Jester

Google Chrome is highlighted on this post now!!!
Not seeing it.......seems that just certain members are seeing these things, which makes me think its on your end...........
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:04 PM
Joe G's Avatar
It's a dry cold.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2008
Location: St. Paul, MN
Age: 40
Posts: 622
Wiki Edits: 0

Thanks: 100
Thanked 55 Times in 49 Posts
Jester,

Take a look at what add-ons are active on your Firefox browser. There might be one that is responsible for the extra ads. I had that happen once last year when I downloaded something...it installed an ad service extension to my browser without my knowledge that circumvented the AdBlocker. Deleted the extension and everything went back to normal.

Good luck...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:05 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
I just left and came back and they are there again!!!!!!!!

Jester
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25 (permalink)  
Old 12-20-2012, 06:07 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
Quote:
Originally Posted by poncho62 View Post
are you saying that Internet Explorer" are high lighted in that post?..I am not seeing it
Yes: in Joe G's post its highlighted! Now!

Jester
Reply With Quote Quick reply to this message
  #26 (permalink)  
Old 12-20-2012, 07:05 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,043
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 333 Times in 259 Posts
I dont know....Considering that just some people are seeing this and others arent, I cant see it being part of the forum software or everyone would be seeing it. Maybe Helena will comment on this in the morning
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message
  #27 (permalink)  
Old 12-20-2012, 08:43 PM
CrashFarmer2's Avatar
Freezing in arctic Iowa
 
Last wiki edit: Pre-1980 VIN decoding
Last journal entry: 1978 Chevy pickup battery tray repair
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Iowa
Age: 57
Posts: 528
Wiki Edits: 409

Thanks: 54
Thanked 53 Times in 47 Posts
I'm not seeing the ads. I'm using Chrome. I have seen the keyword ads somewhere but not recently, I think it was on E-how.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #28 (permalink)  
Old 12-20-2012, 09:45 PM
Joe G's Avatar
It's a dry cold.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2008
Location: St. Paul, MN
Age: 40
Posts: 622
Wiki Edits: 0

Thanks: 100
Thanked 55 Times in 49 Posts
Quote:
Originally Posted by poncho62 View Post
Not seeing it.......seems that just certain members are seeing these things, which makes me think its on your end...........
When I log out, pause AdBlock, and refresh the page, I see the keyword ads like Jester described. It looked like this:



Notice that 'Internet Explorer' and the 'St.' in St. Paul turned into keyword ads. The keyword ads look slightly different than regular links - the ads are double-underlined, and my links are single-underlined. Also, the ads are a different color than the links (being colorblind, I couldn't tell you what the colors are).

Then I un-paused AdBlock and all the ads disappeared.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #29 (permalink)  
Old 12-20-2012, 10:19 PM
painted jester's Avatar
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: 360 mopar
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 105
Thanked 317 Times in 261 Posts
I did a search for that "Vid-Saver" I found it and deleted it!! All the ad's are gone! Some how I clicked on something on hotrodders and it entered my computer and bypassed my ad blocker! Everything's OK now I have no problems!!!!
I'm checking my history now to see if I can pinpoint what thread I was on!!!


Jester
Reply With Quote Quick reply to this message
  #30 (permalink)  
Old 12-21-2012, 05:30 AM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,043
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 333 Times in 259 Posts
Glad its figured out......Friggin spammers are going to ruin the internet.......
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.