Antifreeze Leak - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-02-2003, 04:38 PM
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ohio, Near Cleveland
Posts: 148
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Antifreeze Leak

I stored My 76 Monte Carlo in rental storage unit over the winter. I ran the car a couple of times over the season. When I opened the storage unit the other day, I found about a pint to pint and a half of antifreeze on the concrete. I can't tell where it is coming from. Any ideas ? There is still antifreeze in the radiator. Thanks for the help
Joe

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-02-2003, 04:43 PM
dmorris1200's Avatar
doesn't play well with others
 
Last photo:
Join Date: Feb 2002
Location: Maine
Age: 49
Posts: 1,834
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Probably a hose leaking. It's not that uncommon when stored for time in very cold weather for a slight leak to form. Check all your hose clamps to make sure they're all tight. Hopefully that's all it is.

__________________
BUILT FORD TOUGH
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-03-2003, 12:50 PM
ztoy's Avatar
speed freak
 
Join Date: Dec 2002
Location: Circleville, Ohio
Age: 60
Posts: 229
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Post

VERY cool flaming name there dmorris!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 04-03-2003, 01:11 PM
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Bellevue,Wa.
Age: 46
Posts: 67
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Was it a heated storage?Can't the freeze plugs pop out and wouldn't that leave anti-freeze on the ground?Especially if you ran it w/one out?Hopefully nothing serious.Bruce
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 04-03-2003, 02:42 PM
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ohio, Near Cleveland
Posts: 148
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Thanks for the help guys.


Joe
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.