is any one elses site moving slow? - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 09-29-2004, 08:07 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
the site is running real slow tonight started about 9.30 tonight, when i try to enter the site or open a page it just sits and then says server is busy please try again later, its happened about 4 or 5 times, my comp. is surfing other sites ok. i just ran ad aware jik and it still dose it.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 09-29-2004, 08:52 PM
4 Jaw Chuck's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: Manitoba, Canada
Age: 46
Posts: 4,972
Wiki Edits: 0

Thanks: 2
Thanked 89 Times in 72 Posts
Got a server busy page twice tonight, it's been real slow lately. Doesn't seem to be all the time, just occasionally.

Checked the logs lately Jon?
__________________
Outlawed tunes from outlawed pipes
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 09-29-2004, 09:22 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
OK -- fixed now.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19 (permalink)  
Old 09-29-2004, 10:06 PM
troy-curt's Avatar
Shop Owner And Troll Hunter
 

Last journal entry: Detailing Eng. Compartment
Last photo:
Join Date: Apr 2003
Location: Prairie Grove Ar.
Age: 76
Posts: 2,646
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
All of a sudden I can't hardly make anything work.

Troy
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20 (permalink)  
Old 09-29-2004, 10:23 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
it was ok for a while then it started again its not every time maybe half the time
Reply With Quote Quick reply to this message
  #21 (permalink)  
Old 09-30-2004, 10:08 AM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
It's moving fine on my end. Let me know the exact errors you're getting, and we'll go from there.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22 (permalink)  
Old 09-30-2004, 12:26 PM
how do my tail lights look???
 
Join Date: Sep 2004
Location: cal.
Age: 46
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mine still running alright



jj
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23 (permalink)  
Old 09-30-2004, 02:47 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
i,m in work now and it seems ok but what happens is that when i go to a page, post a pm or regular post the page will just sit for a minuite and the progress bar sits at half way then the message that says website not responding there may be a busy of broken server.try again later.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24 (permalink)  
Old 09-30-2004, 04:17 PM
troy-curt's Avatar
Shop Owner And Troll Hunter
 

Last journal entry: Detailing Eng. Compartment
Last photo:
Join Date: Apr 2003
Location: Prairie Grove Ar.
Age: 76
Posts: 2,646
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
So far mines working alright today. Knock on wood.

Troy
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25 (permalink)  
Old 10-01-2004, 10:34 AM
troy-curt's Avatar
Shop Owner And Troll Hunter
 

Last journal entry: Detailing Eng. Compartment
Last photo:
Join Date: Apr 2003
Location: Prairie Grove Ar.
Age: 76
Posts: 2,646
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dragging and lagging again today, takes for ever to post or change forums and pages. Other sites seem to be working alright.

Troy
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodders' Lounge posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.