is any one elses site moving slow? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-27-2004, 01:25 PM
how do my tail lights look???
 
Join Date: Sep 2004
Location: cal.
Age: 46
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
is any one elses site moving slow?

all the other sites are moving normaly, but this ones reaaly slow. anyone having the same problem?




jj

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-27-2004, 01:29 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
It's moving at top speed for me. Could be a specific slow-loading page?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 09-27-2004, 01:32 PM
arch's Avatar
My bike has 4wheel disc brakes
 
Last photo:
Join Date: Dec 2002
Location: MD
Posts: 382
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Fast for me also.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 09-27-2004, 01:32 PM
how do my tail lights look???
 
Join Date: Sep 2004
Location: cal.
Age: 46
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
whenever i post its slow


jj
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 09-27-2004, 01:38 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
Anyone else...?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 09-27-2004, 04:26 PM
Ghetto Jet's Avatar
current hot rod: CTS-V
 

Last journal entry: Lets Get Started With the Improvements
Last photo:
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania
Age: 28
Posts: 1,728
Wiki Edits: 0

Thanks: 10
Thanked 5 Times in 5 Posts
Running good at my end.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 09-27-2004, 05:19 PM
arch's Avatar
My bike has 4wheel disc brakes
 
Last photo:
Join Date: Dec 2002
Location: MD
Posts: 382
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Posting is always slow for me... I think its because of the redirecting though, which I like, so I dont really mind.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8 (permalink)  
Old 09-27-2004, 05:23 PM
troy-curt's Avatar
Shop Owner And Troll Hunter
 

Last journal entry: Detailing Eng. Compartment
Last photo:
Join Date: Apr 2003
Location: Prairie Grove Ar.
Age: 75
Posts: 2,646
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mines fast most of the time

Troy

__________________
If you don't make mistakes. your not doing anything.

69 SS/RS full custom Camaro 98 ISCA Grand Champion
69 SS/RS BB Camaro wifes driver
66 Elcamino 350/all dz parts,ac,windows,loaded,my driver
69 SS Chevelle BB conv.fresh frame off
26 T sedan street rod
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9 (permalink)  
Old 09-28-2004, 07:21 PM
38 special's Avatar
Be the MIRACLE!
 

Last journal entry: Running boards (part DUEX)
Last photo:
Join Date: Dec 2001
Location: midwest central Ohio
Posts: 366
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mine has been slow so I ran Ad Aware and then dumped the temp files and ran Maintaince wizard and defragged. Now good to go again.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10 (permalink)  
Old 09-28-2004, 10:29 PM
bud-23's Avatar
Are we having fun yet?
 
Last photo:
Join Date: Sep 2003
Location: east san diego co. ca.
Age: 71
Posts: 215
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No problem over here.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11 (permalink)  
Old 09-29-2004, 02:21 AM
Kevin45's Avatar
Just one of the guys
 

Last journal entry: Garage Toys
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Urbana, Ohio
Age: 58
Posts: 3,058
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 15 Times in 15 Posts
Most of the time it is running at regular speed when I bounce around reading different threads...BUT...when I post a reply it takes a little while to upload. And I'm on hi-speed connection. Just like when I posted this (I came back for an edit) it took 22 seconds to upload the reply. I've compared to other sites and this seems to be the only site that is doing it. And it does not do it on all pages. Okay...editing again...when I uploaded the first edit it took approx 2 seconds. Just the primary reply took a long time.

Kevin
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12 (permalink)  
Old 09-29-2004, 08:27 AM
how do my tail lights look???
 
Join Date: Sep 2004
Location: cal.
Age: 46
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thats better, i ran a virus stop sigh(i have d.s.l.), and now its running really fast


jj
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13 (permalink)  
Old 09-29-2004, 09:06 AM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
22 seconds is a bit high, but posting a reply is one of the most resource-intensive tasks on the board.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14 (permalink)  
Old 09-29-2004, 09:33 AM
killerformula's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Carburetor
Last journal entry: Clean up
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Northeast
Age: 34
Posts: 3,485
Wiki Edits: 3

Thanks: 13
Thanked 27 Times in 18 Posts
I get a bit of lag switching from forums from time to time
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15 (permalink)  
Old 09-29-2004, 04:18 PM
Tazz
 
Last photo:
Join Date: Jun 2001
Location: amherst,ohio
Age: 66
Posts: 2,049
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
What's up??

OK here...no problems if you don't count the War and the elections coming up and it's fall now and I have a lot to do this weekend and only so much time. With that said...OK here!!


Tazz


Rat Rods Rule!
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodders' Lounge posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 09:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.