autoloc shaven door kit - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-16-2009, 01:02 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: california
Posts: 6
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
autoloc shaven door kit

I have shaven doors on my 54 chevy belair and I would like to add selonids to open my doors. I used the ez wiring kit and now I need a way to wire the selonids, so any suggestions? I'm thinking of using the power door wires, but if anyone knows a better way please let me know. Drawings and pictures will work, to better explain.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-16-2009, 08:45 AM
DanTwoLakes's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Contact adhesive
Last journal entry: 49 Packard
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: Lake Tomahawk, Wisconsin
Age: 65
Posts: 6,026
Wiki Edits: 22

Thanks: 0
Thanked 170 Times in 156 Posts
Hi: I'm going to move this thread to the Electrical forum.

Dan
__________________
__________________________________

No one lives forever, the trick is creating something that will.
__________________________________
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-16-2009, 05:01 PM
Joe G's Avatar
It's a dry cold.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2008
Location: St. Paul, MN
Age: 40
Posts: 622
Wiki Edits: 0

Thanks: 100
Thanked 55 Times in 49 Posts
Marvin,
I can help you, but I'm going to need a bit more info:

What solenoids do you have? Or have you not purchased them yet.

Does your '54 still have stock door latches? or did you convert to bear claws.

Do you have any kind of a remote control system already? and If so what. If not, are there any other devices that you'd like to operate from the remote (trunk, windows, etc.)?

I'm here to help.

Joe G.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aurora gauges by AutoLoc heyjude076 Electrical 3 04-23-2008 02:09 PM
Autoloc Aurora gauges monk250 Electrical 1 04-23-2008 02:00 PM
Autoloc power window switch wiring Koolstude Electrical 5 01-15-2007 04:16 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.