Back from the dead - it lives!! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 11-11-2007, 07:52 PM
DeputyDawg134's Avatar
Mechanical Animal
 

Last journal entry: Finally complete and running.
Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Charleston, South Carolina
Age: 46
Posts: 45
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Back from the dead - it lives!!

Fired the 355 up for the first time today, fired up with no problems (a little valve noise but that should disappear after adjustment). Alternator belt started slipping during break-in and decided it was gonna pop, so I had to cut the break-in short, but will pick it up again after a new belt and proper tensioning. All in all, a successful first run.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 11-11-2007, 09:13 PM
pat63chevy's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Jan 2007
Location: crowley texas
Age: 23
Posts: 45
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hey

im sure glad you had a successful run on your engine. i just fired up my 327 for the first time in a couple of months cause i have been repairing and repainting my 63 truck, and yet it just something had to go wrong, i put new headers on and the hot battery cable somehow was laying on the headers so that melted on the headers making huge sparks, hope it didnt burn up my electrical system. it sounded good but just had hell.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
change modular car will start shut off and won't start back up Ramman Engine 1 11-26-2004 08:20 PM
Bring Back the RWD V8 Monte Carlo!! Fragzem Hotrodders' Lounge 18 10-16-2004 11:35 PM
Door Alignment Ron M Body - Exterior 2 08-21-2004 01:43 AM
Back from the stoneage... drgnwgn289 Hotrodders' Lounge 10 10-15-2003 10:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.