Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - brake booster
Thread: brake booster
View Single Post
  #5 (permalink)  
Old 09-28-2012, 04:10 PM
vetteman vetteman is offline
Member
 
Last photo:
Join Date: Jul 2004
Location: wis.
Posts: 107
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Thanks much for the very much appreciated replies everyone.
I just had a gut feeling that the booster is causing this. I feel more convinced now.
However, they did send me a different booster a few weeks ago,hesistantly, and it has the same issue. Now I guess you could assume that since both boosters have the same issue, that the problem lies elsewhere. OR, both boosters are at fault, as well as maybe countless others.
Everything they sell has a lifetime warranty,and I will not talk harshly about any vendor but aggravate me enough and I will. When an overseas made product is faulty, the vendor won't tell you this. So it's hard to get customer satisfaction being that,that's the way it is. I feel that in all actuality, they should keep sending me these cheap overseas disposable boosters until I get a good one.
Oops, starting to rant. I guess I was thinking of the advice they gave me, which was to relocate the pedal to booster push rod, on the pedal.Try drilling a different hole on the pedal. Maybe I need to change the angle of the pushrod. WHAT???? I bought a PREENGINEERED FULLY ASSEMBLED BRAKE ASSEMBLY KIT.
I am under the assumption MBM boosters are USA made. I will probably just eliminate the source altogether and hopefully get lucky with MBM. Whatcha think?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vetteman For This Useful Post:
T Evans (07-17-2014)