Brake light problem - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-17-2011, 05:43 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Texas
Posts: 6
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Brake light problem

Need help with brake light issue. When the ignition switch is on and the car is not running, the rear taillights, signals and brake lights work fine. When I start the car all the lights go to bright lights as if the brake light was stuck, but its not. Two wires on the brake switch seem to be connected correctly.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-17-2011, 07:07 AM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Oct 2011
Location: Newton county Ga
Age: 70
Posts: 143
Wiki Edits: 0

Thanks: 8
Thanked 10 Times in 8 Posts
Thats a strange one right? Just something to try. With the motor running and lights gone to bright try removing the fuse to the brakes and see if theyre still on. Then you can take the other fuzes out one at a time and if you find another circut is causing it the lights will go out. Once you find the circut thats feeding them it might be easier to find where theyre touching.

If they go out when you pull the brake light fuze put it back and still try taking the other fuzes out one at a time till you find one that affects the brake lights and lets them go back to normal.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 10-17-2011, 09:03 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Texas
Posts: 6
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
brakes=and fuses.

Thanks, i will try that.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 10-17-2011, 04:57 PM
EOD Guy's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Aug 2010
Location: Alabama
Posts: 2,145
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 156 Times in 144 Posts
What's the vehicle? I'd ck the tail light harness to start with
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brake light problem 88 mercury 36int Electrical 3 07-03-2011 01:03 PM
brake light problem cornfieldcars Electrical 20 10-19-2010 08:54 AM
60 Impala Brake Light Problem Strifex Electrical 1 08-07-2008 10:10 PM
Brake light problem mightycarlo10 Electrical 6 12-18-2007 06:43 PM
55 belair brake light problem sparti80601 Electrical 2 06-03-2007 10:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.