a c/heat vent troubleshoot - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Hotrodding Basics
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 12-04-2011, 11:56 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Sep 2008
Location: new orleans. la
Posts: 43
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
a c/heat vent troubleshoot

How do I get my heat/a c to blow out the vents in my 84 Chevy blazer? Is it an vacuum like?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 12-05-2011, 03:07 PM
Durdeydolla's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Nov 2011
Location: indianapolis
Age: 35
Posts: 22
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Is the blower motor working?
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodding Basics posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
350 tbi troubleshoot sluggish stumped32 Engine 8 01-16-2011 03:55 PM
Speedometer Troubleshoot Cyberats Electrical 6 11-20-2008 08:13 PM
Anyone want to help troubleshoot this engine? Slickriffs Engine 19 08-23-2008 10:32 PM
help me troubleshoot some wiring? Bill-E-BoB Electrical 20 09-09-2007 06:42 PM
AC/Heat Vent Covers horvath Interior 7 06-11-2004 03:53 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.