Chev S 10 starting problem: - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 01-26-2009, 01:23 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Auburn WA
Posts: 6
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Chev S 10 starting problem:

Hello,
My friend had a overheating problem with his '97 S 10 P/U and we thought it was the water pump which we replaced along with the thermostat...
filled it with the required coolant and it started up no problem... Only to find out the Radiator was cracked and wasn't the water pump at all.... So the truck sat for a few days until the new radiator came in replaced it... Battery dead ... recharged it... now it will not start turns over normal but doesn't act like it has no spark or fuel.. Anyone have any Ideas on what the problem could be?
Thank you
Ford Wagon


02/01/09

"Please any one have any ideas I need my driveway back''
Thanks again.

    Advertisement

Last edited by Ford Wagon; 01-31-2009 at 04:41 PM. Reason: No Response
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-02-2009, 07:39 PM
DocSpeed's Avatar
Parts For Sale Guy
 
Last photo:
Join Date: Jan 2009
Location: Maysville, GA
Age: 35
Posts: 43
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Try checking to see if you have any spark, then check to make sure your getting gas. Let me know then we can go from there.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting problem. starter? red_rider52 Hotrodding Basics 14 09-02-2007 09:51 PM
Starting problem super_silent Electrical 13 06-30-2007 03:43 PM
85 Olds to Chev fan shroud problem oldsmo Engine 4 03-26-2006 09:45 AM
Engine starting problem..350 sbc.. freeman437 Electrical 5 08-14-2005 09:25 AM
1969 Camaro starting problem daveh Engine 7 07-14-2003 09:21 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.