chevrolet 327/350 starting trouble - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge> Introduce Yourself
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-10-2004, 06:29 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: the Netherland
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
chevrolet 327/350 starting trouble

Hi out there,


I have a jeep cj7 with a 68 Chevrolet 327/350 engine (HEI)

Recently i swapped the original Quadrajet carb & manifold for a Edelbrock performer manifold & carb.

After mounting the edelbrock parts & setting the ignition in the global position(as before), turning the ignition key,the engine runs good!!!

I decided to drive the Jeep home,and to set the timing later with the proper tools!!!

At the traffic lights the engine stopped running , i restarted the engine and drove home.


The next day ,driving to my work , the same trouble,only this time i was not able to restart the engine!!!


Please advise me ,How to locate the trouble (Trouble shooting check list )

Thanks for your time,

Greetings Ton.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



« Hi | trucks »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.