coats 20-20 tire machine - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Garage - Tools
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 08-10-2010, 11:50 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2005
Location: thunder bay
Posts: 235
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
coats 20-20 tire machine

Wondering if anyone familiar with coats tire machines can help me out with a problem with mine. I filled my cylinder with hydraulic oil and installed the plastic breather plug. I notice now it shoots oil through the breather hole in the plastic cap everytime i use it. The plug looks fine to me is this plug only supposed to let air out when you release the pressure? Its just a cap with a small hole in it. Hope someone can help me out here not sure why this happening. Thanks in advance.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 08-11-2010, 08:30 AM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 17,031
Wiki Edits: 5

Thanks: 24
Thanked 331 Times in 258 Posts
I dont know much about them...my tire machine is all manual.......I wonder if you over filled it?
__________________
Ontario Rodders
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 08-11-2010, 01:41 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2005
Location: thunder bay
Posts: 235
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks it says in the manual leave it a inch below filler hole i think i did that but the cylunder does not sit straight across so maybe i'll take a bit more oil out and see. Thanks for the reply.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Garage - Tools posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Canadian Tire wrecks engine 4 Jaw Chuck Hotrodders' Lounge 31 12-09-2010 11:39 PM
I Think Someone Doesn't Like Me. (3rd tire problem) Ghetto Jet Hotrodders' Lounge 12 05-22-2009 06:15 AM
Not a hot rod tire question but it could be old-bill-t Suspension - Brakes - Steering 13 03-04-2008 10:29 PM
How to determine effective tire diameter sabino56 Transmission - Rearend 19 10-27-2006 10:19 PM
Flat tire story. Ghetto Jet Hotrodders' Lounge 8 03-18-2006 12:01 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.