Code 43 esc module or sensor fail. - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 03-26-2010, 12:40 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: whitehall il
Posts: 25
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Code 43 esc module or sensor fail.

1994 impala ss getting a code :
Code 43 esc module or sensor fail

Would this cure my problem?
http://www.mamotorworks.com/corvette...-140-2952.html

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 03-26-2010, 07:52 PM
Member
 

Last journal entry: JB's 37 Pickup
Last photo:
Join Date: Oct 2002
Location: Smoky Mountains
Age: 76
Posts: 2,358
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
I might, but not if it is your knock sensor that is bad.

Trees
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
this is a saver.... GM build codes TooMany2count General Rodding Tech 24 11-23-2009 09:36 AM
GM HEI Module Keeps Burning Out ripvanhalen Electrical 6 09-24-2007 11:28 PM
Procomp HEI and MSD module no go! Jmark Engine 5 12-03-2006 07:55 AM
Olds 98 Ignition Module Problems awbazar Electrical 1 01-12-2004 06:42 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.