firing problem - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-12-2010, 04:54 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: madison
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
firing problem

I have a 1977 F-100 with a 351w. It has a MSD ignition on cylinders 5,6,7,8 only cylinder 5 is doing its job 8 is completely dead 6 and 7 barly doing anything.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-12-2010, 07:53 PM
vicrod's Avatar
life is a ride
 

Last journal entry: 2014
Last photo:
Join Date: Nov 2005
Location: Telford, PA
Age: 71
Posts: 1,344
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 60 Times in 56 Posts
A 351 is an 8 cylinder motor. What happened to the other 4 cylinders. Go find them and you are good.

vicrod
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
overcharging problem on 1972 mustang DaSouthWon Electrical 6 08-27-2008 08:17 PM
small blcok chevy! The ultimate starter problem! S.O.S. sugar ray Engine 12 07-19-2007 08:07 PM
I'm having a primer adhesion problem on one door Ripped Body - Exterior 10 06-08-2007 12:45 PM
96 Plymouth Voyager spark problem? baddbob Electrical 12 05-19-2007 03:44 PM
Puzzling temperature problem on the hemi solved Centerline Engine 2 11-26-2004 03:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.