Frame Insulator Lower Need help FAST - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> General Rodding Tech
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-09-2004, 09:02 PM
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: home
Posts: 51
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Frame Insulator Lower Need help FAST

Hey guys, I need your help once again. On my van a 1992 Tranpsort it seems that the lower Insulator has fallen/rusted off. Now I dont know how to fix it or even if I should be driving with it broken. 1) Can I still drive with it fallen off?? The bolt is still intact with everything else just the one insulator has fallen off. 2) How do I go about replacing it?? Do I just remove the bolt get the new insulator and a new bolt and bolt it back on?? Please I need your help. This is my only vehicle and well I have to work and everything so I must fix this asap. Thanks guys hope you can help me out!!!!

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-09-2004, 10:00 PM
advanced design's Avatar
Just havin' fun.....
 

Last journal entry: Wheels and tires
Last photo:
Join Date: Jun 2004
Location: Oblong, Illinois
Age: 53
Posts: 649
Wiki Edits: 0

Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
You mention the bolt and everything else is there. What is everything else? Is just the rubber isolator missing?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 09-10-2004, 03:54 AM
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: home
Posts: 51
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
yes the lower rubber is just missing. The upper one is still intact the lower one has fallen off.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 09-10-2004, 06:57 AM
advanced design's Avatar
Just havin' fun.....
 

Last journal entry: Wheels and tires
Last photo:
Join Date: Jun 2004
Location: Oblong, Illinois
Age: 53
Posts: 649
Wiki Edits: 0

Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
I think there is a retainer that is below or a part of the isolator. It may have corroded away. Should be able to pick one up and replace the missing one. The bolt may be difficult to remove and in that case you may want to take it to your Pontiac dealer.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent General Rodding Tech posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.