gen light/horn problems - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-21-2012, 09:01 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gen light/horn problems

I replaced steering column and since then gen light glows dim, Horn did not work with old column and and is now barely audible. I replaced voltage regulator and battery. Alternator checked out as working and system shows its charging. After the cart is driven for a while won't start. Battery was fully charged before I put the car away for the winter. Tried starting it and battery is drained.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-21-2012, 12:15 PM
35terraplane's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Sep 2010
Location: MN, ON THE DARK SIDE OF THE MOON
Age: 70
Posts: 1,328
Wiki Edits: 0

Thanks: 2
Thanked 61 Times in 52 Posts
Gen light

Quote:
Originally Posted by mark werbeck
I replaced steering column and since then gen light glows dim, Horn did not work with old column and and is now barely audible. I replaced voltage regulator and battery. Alternator checked out as working and system shows its charging. After the cart is driven for a while won't start. Battery was fully charged before I put the car away for the winter. Tried starting it and battery is drained.
Sounds like you have a dead short, check everything in your column and every thing else you worked on.

Bob
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-21-2012, 12:48 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I only worked on the column and replaced ignition switch. Thanks for responding.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SRS Light, Cruise Control and Horn.... Centers Electrical 3 05-30-2011 04:48 PM
Horn problems on 67 El Camino? Madmax305 Electrical 3 04-13-2010 04:43 PM
horn and dome light fuse keep blowing sapsz28 Electrical 12 04-14-2009 03:02 PM
no horn or dome light what do I do next sapsz28 Electrical 2 03-28-2009 11:27 PM
Fuse blows Horn dome light and the back hatch th2hh Electrical 3 08-24-2003 07:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.