GM TPI cold start sensor - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-26-2010, 12:38 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Indiana
Posts: 42
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GM TPI cold start sensor

Anyone know were I can buy a new cold start sensor for my 86 Iroc ? GM discontinued them some years ago. Or dose anyone have a good used one laying around they would sell? Thanks .

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-26-2010, 01:31 PM
Member
 
Last photo:
Join Date: May 2004
Location: Iowa
Posts: 47
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Try rockauto.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-27-2010, 07:15 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Indiana
Posts: 42
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks, I did find one last night on ebay.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TPI / speed sensor mobileortho Electrical 5 08-07-2008 11:49 AM
400 hard to start when cold zoc65 Engine 5 06-24-2008 08:56 AM
Code 45: Rich air/fuel mixture scrot Engine 7 07-10-2007 06:35 PM
GM 60degree v6 MAF sensor question ChevelleSS_LS6 Engine 4 06-29-2004 12:26 PM
Newer GM MAF sensor BlownBirdy Engine 3 02-11-2004 12:04 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.