having trouble - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge> Introduce Yourself
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 05-15-2006, 10:10 PM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: kansas city
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
having trouble

rc
28 yo
mechanic
begginer restorer
1970 gmc p.u. timing
5.7L 350
replaced cam and lifters, replaced gears and chain...
2 timing marks on crank a triangle and a dot? which is right?
cam gear 1 dot. and cam has a pin so only one way to put it on.
step 1. i align dot and triangle...slow crank no start...checked tdc (not )
step 2. rerouted wires ...no start...
step 3. turned distributor 180" ......no start...
step 4. removed cam gear, turned crank until dot is at the top...
step 5. reinstalled cam gear, moved cam dot to crank dot (cam down crank up)
now have fast crank ....no start...
step 6. turned distrib. 180" again back to slow crank and still no start.

What am I not doing?
Yes there is fire and fuel...
R.C.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-15-2006, 10:36 PM
home brew's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Body and exterior tips Last photo:
Join Date: Feb 2005
Location: Pense, Sk, Canada
Age: 68
Posts: 7,050
Wiki Edits: 1

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
having trouble

Welcome to the site rcpierced77. As this is an introduction forum you will get more exposure if you repost your question in the Engine forum. The experts there will be able to help you. Good luck with your project.
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kids and trouble Kevin45 Hotrodders' Lounge 15 02-20-2006 04:27 PM
Header Trouble 1980 Camaro w/AC william27103 Engine 3 11-14-2005 06:54 PM
chevrolet 327/350 starting trouble hk51 Introduce Yourself 0 07-10-2004 06:29 PM
c4 transmission trouble Steve W Transmission - Rearend 2 11-04-2001 07:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.