Headlight/P:assenger Signal light issue - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 06-02-2009, 09:14 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: May 2009
Location: Alberta,Canada
Posts: 91
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Headlight/P:assenger Signal light issue

hey guys.. when i have my headlights on my right front passenger signal light doesnt light up...but the signal light works? its a 89 s15 its got the corner signal light and also a signal light under the front bumper.... i swithched out the bulb thinkin it was bad but its still doin it? any ideas?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 06-02-2009, 09:20 PM
NEW INTERIORS's Avatar
Believe in yourself !!!!!!
 

Last journal entry: 41 WILLYS FRAME
Last photo:
Join Date: Jul 2007
Location: In My Shop..
Age: 48
Posts: 9,976
Wiki Edits: 0

Thanks: 1,127
Thanked 479 Times in 357 Posts
Check the ground.They will cause crazy problem's...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 06-02-2009, 09:45 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: May 2009
Location: Alberta,Canada
Posts: 91
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
alright....cus yea when i also turn my headlights on the right signal on the dash turns on to...doesnt blink just stays solid green lol
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 06-03-2009, 09:41 AM
bobjob's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Apr 2009
Location: florence az.
Age: 60
Posts: 295
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sounds like a bad ground...could be in the switch..or plug behind switch..
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 06-03-2009, 12:33 PM
T-bucket23's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Engine basic condition - how to check Last photo:
Join Date: Aug 2005
Location: Massachusetts
Age: 56
Posts: 5,048
Wiki Edits: 26

Thanks: 6
Thanked 92 Times in 78 Posts
Sounds like you have a shorted socket for the multi filiment bulb that is both the parking light and the turn signal. The parking light circuit is feeding back to the directional circuit somehow. I would check to make sure someone didnt put the wrong bulb in the parking/turn signal socket. A single filament bulb will short both circuits together and cause exactly what you are talking about. It could also be wiring issues but I always check the simple stuff first.
__________________
Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity



Chet
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 06-03-2009, 01:42 PM
Rob Keller's Avatar
AKA:"SLOWRIDE66"take it easy!
 
Last wiki edit: How to post pictures on a forum
Last journal entry: 85 Suburban
Last photo:
Join Date: May 2004
Location: Central Florida U.S.A.
Age: 48
Posts: 4,297
Wiki Edits: 38

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Yea what he said.




R
__________________
"SlowRide66"

"Illegitimis non carborundum"
Don't let the bastards grind you down!

Crankshaft Coalition Master List of Hotrodding Forums
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with rewiring my dome light in a 1954 Ford Customline naystcb Electrical 3 12-02-2008 04:40 PM
Signal Light Problem WHIPPININMY68 Electrical 2 02-20-2006 04:55 PM
How many Forum members.............. Stitch Hotrodders' Lounge 29 03-11-2004 07:31 AM
Flashers work / signal don't? dadeeoo Electrical 5 12-24-2003 05:10 PM
Signal Light switch keep geting stuck... 72 Z28 Electrical 3 12-15-2002 02:45 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.