help help help - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-11-2004, 01:18 PM
79 camaro 454's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Jan 2004
Location: norfolk
Posts: 96
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
help help help

im puyying my engine back in my pontiac its a 1980 car with a 76 400 engine and im stuck rewiring cause i didnt label nowt..i cant get the starter turning so.. ive connected the baterry wire and earth what other wire do i need cheers.......and on the distributor all the conecting is self explanitory because the clips only go in one place apart from one blue wire were does this go please.....and the last one a green wire coming from the wiper motor controls isnt conected and im not sure if it ever was cheers adam im trying to get some pics to help out cheers again adam.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-11-2004, 03:12 PM
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: mn
Age: 34
Posts: 344
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
cheers???

you keep saying cheers I think the problem is that you are drinking to much, you said cheers 3 times and it couldn't of taken more than 5 minutes to write that post so at that rate you are prolly was to drunk to work on your car lol.
Jesse
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-12-2004, 03:41 AM
79 camaro 454's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Jan 2004
Location: norfolk
Posts: 96
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
well i was getting stressed so i thought i deserved a drink cheers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 04-13-2004, 07:11 AM
galaxieguy3's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Sep 2003
Location: Gouverneur, NY
Age: 47
Posts: 170
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I am really pushing my memory on this one, but I think there should be a (purple) wire that goes on the small "s" terminal on the starter. You can verify the correct wire by using a test light to make sure it is energized only when the ignition switch is in "start" (or crank) position. Also make sure the large diameter red wire(s) are connected to the B+ post on the starter, they supply battery power to the cars electrical system.
Not sure about the other wires.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.