how to delete a post on here? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 03-05-2003, 03:20 PM
slider in wa's Avatar
Slider in Wa.
 
Last photo:
Join Date: Aug 2002
Location: Benton City Wa.99320
Age: 63
Posts: 700
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post how to delete a post on here?

I am trying to learn how to post a pix to the site. Now i have a post that will not open to a pix.I tried to edit it out but no joy. Can i delete it out?
I seem to be having trouble with the whole process. I have windows 2000xp. When i go to the pix i click on it then right click, select properties, right click on the address(it highlights) ,right clik again and select copy. At this point nothing happens, so i select ok. then i open up the window here select new topic, and nothing happens, nothing appears at all. Could one of you really spoon feed me this process again? Kevin45 has tried,(thank you Kevin) but i am missing something along the way. Thanks to all of you for your patience.
Slider in Wa.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 03-05-2003, 03:29 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
Post

slider -- can you give me a link to the post you're talking about?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 03-05-2003, 04:36 PM
slider in wa's Avatar
Slider in Wa.
 
Last photo:
Join Date: Aug 2002
Location: Benton City Wa.99320
Age: 63
Posts: 700
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Jon i am trying to post a pix to this site from webshots. Please don`t get to concerned as i am trying to learn how to do this. It is an educational exercise for me. I will stay up late when there are few on the board and try some more. what i have been trying to do is post a single pix with my post. In the body of the post. [img] ]http://community.webshots.com/user/push99320[/img] I can get this to link to the pix, but i want to learn out to post a single pix to the body of a post. Thank you for your time Jon. You sure do a good job here.
Slider in Wa.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 03-05-2003, 05:13 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
Post

This here:

<a href="http://community.webshots.com/user/push99320" target="_blank">http://community.webshots.com/user/push99320</a>

is a link to a webpage, not a link to a picture. Picture names typically end in ".jpg" or ".jpeg" or ".gif" or ".bmp".

Here is the problem. That little image of your two trucks isn't just a pic. It's also a link, that links to the larger pic of those trucks. Links can be words, like this: <a href="http://hotrodders.com" target="_blank">click here for Hotrodders.com</a>, or they can be pics or graphics, like this:

<a href="http://hotrodders.com" target="_blank"></a>

The problem is, when you right-click on a pic that is also a link, like the image above, you can potentially get two pieces of information. You can either get the link to where that pic points, or you can get the actual pic name. Give it a try on the image above. The link where the image points is <a href="http://www.hotrodders.com," target="_blank">http://www.hotrodders.com,</a> but the image name is: <a href="http://hotrodders.com/images/hotrodders_small.jpg." target="_blank">http://hotrodders.com/images/hotrodders_small.jpg.</a>

When you are right-clicking on an image that is *also* a link, you must be certain that you are selecting the correct option from the little menu. I am using a Mac, so the screen will look a little different, but here is an illustration of what I mean. In the first pic, I'm copying the link location, which is where I would go if I clicked on that image. In the second pic, I'm copying the image location itself. The little menu will look different on Windows XP, and I don't use that operating system, so I can't help you exactly, but, hopefully, this will show you what I mean.


Here I am, incorrectly copying the link location.


Here I am, correctly copying the image location.

I think what's happening is that you are copying the link location, then trying to post it as a pic. The board gets confused, because it knows that is a link, not a pic.

Confused yet? Maybe a Windows XP user can jump in and clarify this for us? Then we can refer the hundreds of other people who do the same thing to this thread .
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodders' Lounge posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 05:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.