i am having tach problems. - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-13-2010, 07:00 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: lonepine montana
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i am having tach problems.

i have a sunpro 2 tach. it seems slow on the response time. it is hooked up to a dodge 360 bored .30 with a big liftted cam that is brand new. what is the cause of it being slow?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-20-2010, 10:01 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: oregon
Posts: 47
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tach

Does it have a good ground??
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tach problems 1980corvetteman General Rodding Tech 1 08-20-2007 04:48 PM
Tach Jumping Around ?? dchevyman Engine 12 06-03-2007 05:52 PM
Wiring 4 wire tach cutsupreme Electrical 20 03-15-2007 08:39 PM
Don't know how to hook up the tach on my 87 firebird. Hero2112 Electrical 5 10-09-2006 12:48 AM
Tach Problems street rodder 1937 Electrical 1 10-09-2003 09:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.