I Cant Get In My Car - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 06-29-2003, 10:17 AM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I Cant Get In My Car

ok i just put in a Big Switch battery disconnect but i forgot that the remote door poppers that i use run off the power from my car and since i disconnected the battery i cant open my doors can someone please help me

I dont want to break anything and my battery is in the trunk and my car is a 88 camaro
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 06-29-2003, 11:05 AM
Silver_Camaro's Avatar
Superior Wheels Quality Tech
 
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Kansas
Age: 28
Posts: 385
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Let me try to get a better picture of this. Do you have shaved door handles or door locks? And is the door locked with the keys in it or is the battery disconnect switch off therefor you can't unlock and open the door? And you have door lock and handle inside and outside the car right?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 06-29-2003, 02:40 PM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ok i shaved off the door handles and locks so its all smooth and the way i got in was with the remote door poppers which got its power from the car so no power no popper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 06-29-2003, 02:41 PM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
oh and the doors are locked
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 06-29-2003, 02:44 PM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hey thanks man but i already smashed the window hey do you know anything i could use if this happend again
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 06-29-2003, 03:03 PM
Silver_Camaro's Avatar
Superior Wheels Quality Tech
 
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Kansas
Age: 28
Posts: 385
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
um what about the lock to the hatch back?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 06-29-2003, 03:05 PM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
HAHAHHAA..........dam..............
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8 (permalink)  
Old 06-29-2003, 03:37 PM
awsum34's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Nov 2001
Location: Overland Park Ks
Age: 64
Posts: 369
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
you can put a cable under the trunk to open the trunk. or you could put remont battery post under the car somewhere. The all you need is some jumper cable to get juice to the doors.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9 (permalink)  
Old 06-29-2003, 11:20 PM
Silver_Camaro's Avatar
Superior Wheels Quality Tech
 
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Kansas
Age: 28
Posts: 385
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Just kinda curious as to which window you broke out and if you've got a price estimate on it yet. Also I'm gussin the rear hatch lock is still there..

Do you have any pictures posted online or any that you could send me. I'm intrested in seeing a shaved 3rd gen camaro. See if maybe it would be something I'd consider for mine.

Anyways take it easy.. And never forget to look behind the license plate lol..


Panther
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10 (permalink)  
Old 06-30-2003, 08:31 AM
Member
 
Last photo:
Join Date: May 2003
Location: Los Angeles
Posts: 76
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
You can hide a cable some place under the car that will pop the latch in case you run into this again. Put one for the trunk and one for the passenger side door. Just treat them like your P.I.N. on your ATM card, Dont tell anyone!!

I saw a guy at a show once that broke out his window to get in and I kinda winged. I knew the guy who built the car and I looked under it and saw the safty wire. I mentioned it to the owner and I got a look that was blanker than a sheet of paper. It seems he forgot all about the popper. He had to replace a window on a Nash American!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11 (permalink)  
Old 06-30-2003, 09:39 AM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
this happend yesterday i still havent gone out to look for a replacement window
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12 (permalink)  
Old 06-30-2003, 09:40 AM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hey thanks for all the advice and i dont have a scanner
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13 (permalink)  
Old 07-02-2003, 02:05 AM
Silver_Camaro's Avatar
Superior Wheels Quality Tech
 
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Kansas
Age: 28
Posts: 385
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Do door poppers open the doors all the way?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14 (permalink)  
Old 07-02-2003, 09:30 AM
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston TX
Posts: 218
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
no it just popes them open its not like a actuator or anything
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15 (permalink)  
Old 07-02-2003, 04:40 PM
Seon's Avatar
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ca
Posts: 275
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Could you have used jump cables, jack the car up and connect the positive cable to the starter? This gives you a hot lead thus by-passing the disconnect switch.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.