I Don't Get It !!!!!!!!!!!! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 08-30-2004, 08:43 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
I Don't Get It !!!!!!!!!!!!

WHY CAN'T I POST A PIC???????????


i don't understand why some people can attatch 3 or more pics in there posts and i can't post or attatch one!!!!!!!!!!! its just a picture whats the big difference from one to the other this computer s@@t is maddening
iv'e been trying to post one lousy pic for a half hour know and the file is to big. ITS JUST A PICTURE!!!!!!!!!!!!!!!!



i'm sorry for yelling but i'm really p*ssed off right now

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 08-30-2004, 08:45 PM
38 special's Avatar
Be the MIRACLE!
 

Last journal entry: Running boards (part DUEX)
Last photo:
Join Date: Dec 2001
Location: midwest central Ohio
Posts: 366
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Don't feel bad. I have the same problem.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 08-30-2004, 08:51 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,882
Wiki Edits: 5

Thanks: 20
Thanked 254 Times in 207 Posts
I don't have an "[img}" button like most do. I have to type the instructions in manually. Maybe, you will have to do the same.
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 08-30-2004, 08:56 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
i have an img button in the posting screen but when i click on it it puts up the http crap and its not a link its just in my documents i just want to move it.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 08-30-2004, 09:02 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,882
Wiki Edits: 5

Thanks: 20
Thanked 254 Times in 207 Posts
To use the img thing, you need to have the picture in a gallery, like the Hotrodders.com gallery. The img is then linked to that.

Thats the way I do it anyways. I also use the gallery to link to my Yahoo group also.

http://autos.groups.yahoo.com/group/...yguid=66787492
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 08-30-2004, 09:06 PM
kristkustoms's Avatar
First name...............Shawn
 
Last photo:
Join Date: Nov 2002
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 631
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
The picture you are trying to put in your post can not be stored on only your computer. You must upload it to a website (there are alot of free wesites that will "host" your pictures) then "link" the address of the picture to the post, hence the http when you click IMG.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 08-30-2004, 09:09 PM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 50
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
i understand what your saying but that brings me to my original problem. i tried to upload the pic to my album but its to big. its not anything special or large i don't understand what the difference is from one pic to another.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8 (permalink)  
Old 08-30-2004, 09:36 PM
McDuff's Avatar
StreetRods Rock
 
Last photo:
Join Date: Dec 2003
Location: Painesville Ohio
Age: 62
Posts: 34
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have also tried to put a picture in my gallery without success. I have copied and pasted the properties of the pic and it doesn't show up. When I look at the other people that have had success their path isn't the same as the one that I pasted. When I looked for the help on how to do it, I have followed that instruction without success. My only way of doing it is to refer people to my gallery. It should be easier than this.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9 (permalink)  
Old 08-30-2004, 09:50 PM
CrashFarmer2's Avatar
Dried up in the Drought! :(
 
Last wiki edit: Pre-1980 VIN decoding
Last journal entry: 1978 Chevy pickup battery tray repair
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Iowa
Age: 57
Posts: 528
Wiki Edits: 409

Thanks: 27
Thanked 43 Times in 38 Posts
Quote:
Originally posted by helrazr3
i understand what your saying but that brings me to my original problem. i tried to upload the pic to my album but its to big. its not anything special or large i don't understand what the difference is from one pic to another.
You can alter the size of your image in any good image editing program. I believe the maximum image size for the gallery is two meg. Get it under that and you should have no problems.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10 (permalink)  
Old 08-30-2004, 10:04 PM
"70" Cougar's Avatar
Meat-Head Extroidenaire
 
Last photo:
Join Date: Aug 2004
Location: BC Canada
Age: 32
Posts: 307
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hey Crash ... a few weeks ago you had an early 70's mach 1 what happend to it ... did you keep it or toss the ol' girl?

Bill
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11 (permalink)  
Old 08-30-2004, 10:14 PM
CrashFarmer2's Avatar
Dried up in the Drought! :(
 
Last wiki edit: Pre-1980 VIN decoding
Last journal entry: 1978 Chevy pickup battery tray repair
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Iowa
Age: 57
Posts: 528
Wiki Edits: 409

Thanks: 27
Thanked 43 Times in 38 Posts
Quote:
Originally posted by "70" Cougar
hey Crash ... a few weeks ago you had an early 70's mach 1 what happend to it ... did you keep it or toss the ol' girl?

Bill
The green 72 Mustang fastback pictured in my gallery? That one is not a Mach I. We have determined that it was a 351C car. It is still setting out here.
I am going back Thursday to pick up the two Mach I Mustangs.

Last edited by CrashFarmer2; 08-30-2004 at 10:15 PM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12 (permalink)  
Old 08-30-2004, 10:20 PM
"70" Cougar's Avatar
Meat-Head Extroidenaire
 
Last photo:
Join Date: Aug 2004
Location: BC Canada
Age: 32
Posts: 307
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OH cool .. i have a cleavland too mine in the cougar but has been ported polished balenced , kieth black pistons mild to hot cam and 417 torque .... its not the horse power i asked for .. i loove the torque!!!

Are you going to rebuilt or just keep it for parts ... id hate to see another get crushed ... i rather it rust in a field then be squished !
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13 (permalink)  
Old 08-31-2004, 02:14 AM
Kevin45's Avatar
Just one of the guys
 

Last journal entry: Garage Toys
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Urbana, Ohio
Age: 58
Posts: 3,058
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 15 Times in 15 Posts
Open up Microsoft PAINT. The FILE OPEN. Find your picture. Once you have it opened then SAVE AS and use a JPG extension. If the picture is originally a BITMAP (Bmp) it will be too large to post. Once it is a JPEG even though it looks big it uses less bytes than a Bitmap. Then attach the picture using the ATTACH FILE button below where you type in responses. You can post a pic directly from your computer this way. To post the actual picture where it is already opened up you have to save it to the web somewhere. The easiest way to do this is to post it in the PHOTO ALBUM. Then you can right click on the pic and get the PROPERTIES. When you do this then you can use the IMG button above and RIGHT CLICK and PASTE the PROPERTIES in the space called for. This will let your pic directly open up.

Kevin
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14 (permalink)  
Old 08-31-2004, 07:15 AM
Member
 
Last photo:
Join Date: Nov 2002
Posts: 493
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
While the topic of posting photos is up....

I guess I should learn how to do this as well.

For this first attempt, I'm going to try this way.

"Then attach the picture using the ATTACH FILE button below where you type in responses. You can post a pic directly from your computer this way."

I'm also going to try this.

"To post the actual picture where it is already opened up you have to save it to the web somewhere. The easiest way to do this is to post it in the PHOTO ALBUM. Then you can right click on the pic and get the PROPERTIES. When you do this then you can use the IMG button above and RIGHT CLICK and PASTE the PROPERTIES in the space called for. This will let your pic directly open up."





Ok, I think???????Dan

OK, it said the file was too big. I went to paint, and it was already a JPEG.

I was able to get the pic from my Photo Album to come up.....Dan
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15 (permalink)  
Old 08-31-2004, 08:14 AM
bowtiebabe72's Avatar
Microwaving kitties? bad!
 
Last photo:
Join Date: Aug 2004
Location: In the H to the O to the pkins, MN
Age: 31
Posts: 13
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
The easiest thing to do is use www.imageshack.com.

It is an image hosting site, simply click on browse and find the file you want to display then click "host it", it will bring you to a page with a bunch of options. Click the first option which says to display on a message board. It will copy the URL for you, then come back to where you want the picture....hit paste...and voila...picture in a post.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodders' Lounge posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.