Ie 10 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-06-2013, 07:16 AM
Greg T's Avatar
www.krusinklassics.net
 
Last photo:
Join Date: Jul 2007
Location: Escanaba, MI.
Age: 60
Posts: 1,145
Wiki Edits: 0

Thanks: 20
Thanked 41 Times in 32 Posts
Ie 10

This site does not play well with IE 10. Will Hotrodders refine their code in the near future to be compatible? Or will I have to run Chrome?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 07-06-2013, 08:00 AM
killeratrod's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Nov 2012
Location: Florida
Posts: 2,182
Wiki Edits: 0

Thanks: 168
Thanked 393 Times in 350 Posts
firefox works fine also.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 07-07-2013, 12:00 AM
Greg T's Avatar
www.krusinklassics.net
 
Last photo:
Join Date: Jul 2007
Location: Escanaba, MI.
Age: 60
Posts: 1,145
Wiki Edits: 0

Thanks: 20
Thanked 41 Times in 32 Posts
Well, I'm just wondering if someone will update the code to to work well with IE10
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 07-07-2013, 08:33 AM
killeratrod's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Nov 2012
Location: Florida
Posts: 2,182
Wiki Edits: 0

Thanks: 168
Thanked 393 Times in 350 Posts
you might be better off pm an administrator. also have you done an update on your side?

i did not read the whole thing ,but it seems that this might help.

http://answers.microsoft.com/en-us/i...e-d1eaa6e72f35
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 07-07-2013, 10:59 PM
Greg T's Avatar
www.krusinklassics.net
 
Last photo:
Join Date: Jul 2007
Location: Escanaba, MI.
Age: 60
Posts: 1,145
Wiki Edits: 0

Thanks: 20
Thanked 41 Times in 32 Posts
Quote:
Originally Posted by killeratrod View Post
you might be better off pm an administrator. also have you done an update on your side?

i did not read the whole thing ,but it seems that this might help.

IE 10 ongoing viewing problems - Microsoft Community

Must not apply to Win7. I press Windows key + W and get nothing.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 07-08-2013, 04:48 AM
Irelands child's Avatar
Registered User
 
Last wiki edit: Ford engine specifications Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Upstate New York
Posts: 4,902
Wiki Edits: 8

Thanks: 13
Thanked 200 Times in 181 Posts
Unless you are bound to IE by a job, I suggest that you try Firefox. IE will also continue to stay installed and any downloads or programs that require it will automatically open that program, but Firefox will/can be your standard browser --- and just think, no regular crashes in the middle of whatever you are doing and no loss of any work. For myself, never, ever will I use Google Chrome, only their search function and that's up for review.

Mozilla Firefox Web Browser
__________________
Irelands child
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 07-08-2013, 09:26 AM
Helena's Avatar
Administrator
 

Last journal entry: test
Last photo:
Join Date: Apr 2012
Posts: 285
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 20 Times in 18 Posts
It has become a known issue for IE 7-9 users and some IE10 users depending if browser updates were completed on the cpu by the user. Unfortunately this fix is more complex than a simply overnight quick fix. We have escalated this matter with Internet Explorer but we do not have an ETA time for the fix. If you are not bound to IE specifically, please temporarily use Chrome or FireFox as another source of browser.

MD
Reply With Quote Quick reply to this message
The Following User Says Thank You to Helena For This Useful Post:
Greg T (07-12-2013)
  #8 (permalink)  
Old 07-12-2013, 06:09 AM
Greg T's Avatar
www.krusinklassics.net
 
Last photo:
Join Date: Jul 2007
Location: Escanaba, MI.
Age: 60
Posts: 1,145
Wiki Edits: 0

Thanks: 20
Thanked 41 Times in 32 Posts
Quote:
Originally Posted by Helena View Post
It has become a known issue for IE 7-9 users and some IE10 users depending if browser updates were completed on the cpu by the user. Unfortunately this fix is more complex than a simply overnight quick fix. We have escalated this matter with Internet Explorer but we do not have an ETA time for the fix. If you are not bound to IE specifically, please temporarily use Chrome or FireFox as another source of browser.

MD
I was temporarily using Chrome and have now returned to IE10 with pleasing results. It would seem the performance problem is fixed and truly appreciate it. Life is good again! Thanx much!
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.