Ignition system info................ - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 05-01-2007, 09:03 PM
Registered User
 

Last journal entry: 39 chevy
Last photo:
Join Date: Jun 2005
Location: gleichen,alberta
Posts: 22
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ignition problem

hi everybody,maybe someone can help me with this.i have 75 gmc pickup that won't start.cranks over but won't start.if i run a power wire from the battery to the distributor cap terminal,truck fires right up.have changed ignition switch and checked wire to fuse block and tried changing fuses,no luck.i'm overlooking something but not sure what.any help would be appreciated.thanks,i hope i put this post in right place

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 05-01-2007, 11:10 PM
docvette's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Rebuild an alternator Last photo:
Join Date: Mar 2004
Location: Lafayette, california
Age: 62
Posts: 7,362
Wiki Edits: 12

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 3 Posts
Doc here,

answer in your other post..

I guess this was moved here..

Doc
__________________
Aftermarket Solutions
Electronic & Electrical
Innovations
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 11-23-2007, 01:56 PM
JOEPATRICK2's Avatar
Registered User
 

Last journal entry: 69 Camero Resto
Last photo:
Join Date: Nov 2007
Location: LAMBERTVILLE, NJ
Posts: 8
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
94 Malibu starting problem

My son has a 95 Malibu automatic v-6 and when you start it and drive and then stop it some times not all the time it will not start back up. The engine turns over just fine and the longer you try to start it the longer it will take to start. On the other hand if you go shopping for a while and then come back to the car it will start right up again. It's got me scratching my head with this problem because I'm not sure where to look for the problem and the engine runs smooth and good.One would think if was in the ignition system I would have a miss or it would be there all the time but now I'm also dealing with a computer so I thought someone out there might have run across this problem before and save me some time on what to look for or just take a stab at what you would do two heads are better then one,,thanks,,Joe
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19 (permalink)  
Old 10-11-2008, 10:10 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: yucca valley, ca
Posts: 8
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by Atomic Banana
Drug this thing home on Saturday and am not getting fire. Getting voltage to the coil, the points are firing but cannot get anything out of the cap. I say that, have only tried grounding out a plug out of the engine and got a bunch of nothing. New coil, cap, button, wires, and plugs.

Any ideas? Been so long since I messed with points I do not remember how to test half of this stuff!
Make sure that you have a good engine ground clean and tight!
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.