Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
hotrodders.com: Project Journals: ferrari stu's Journal
User Name
Password
lost password?   |   register now

View ferrari stu's profile Entries: 17
Views: 2143
view from the beginning || now viewing most recent entries


Pages (4): [1] 2 3 4

07-05-2007 10:32 AM Latest pictures.


I will take more pictures as soon as it quits raining today. Should have latest ones up by tomorrow. STU

  [Entry #16]

05-26-2007 11:39 AM Pictures
More latest pictures, new 383 /460hp motor shown


(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)
  [Entry #15]

05-26-2007 11:36 AM pictures
Latest pictures


(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)
  [Entry #14]

11-10-2006 12:17 PM this year
O>K> so heres what i did this year... NEW: Motor, 383/460 hp stroker,
700r4 mad dog transmission, brakes, shocks, struts and wheel bearings.
stereo,cd, satlite and four speakers, air conditioning system-complete system.radiator and hoses, exhaust system-complete. shifter - hurst quarter stick. seats and five point belts. instrument gages- white face SW
performance type- tach,speedo, oil, water, gas. all hoses, belts,engine wireing. tires and not forgetting my 205-GTO license plate I think i'll rest my check book for a while!

  [Entry #13]

10-20-2006 12:58 PM 250 GTO
Well, almost every thing is done. New motor , transmission, radiator, elect fan, air condt. exhauest, brakes, wheel bearings, tires, all gages, seats, electrical wireing. All cool stuff and fun to do. Still haveing trouble with Stuart Warner speedo, performance type white face 200 MPH electric.
Seems i have the wrong transmission sender, but they won't send the right one. WHY? Who the hell knows. Cant call them and talk to a person, only a recording from a morron who does not call back. Pisses me off
though, but I will prevail! Stay tuned STU
As a late eddition to this blog, I ordered a trans sender from a different dealer. It's in, sender turns as wheels are turned, but still no spedo. Drove to ft. lauderdale to a spedo shop, they couldn't get it to work eather. Anybody got the answer, plkease e me. thanks, STU

  [Entry #12]

Pages (4): [1] 2 3 4


All times are GMT -6. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.