Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
hotrodders.com: Project Journals: wishnevsky's Journal
User Name
Password
lost password?   |   register now

View wishnevsky's profile Entries: 443
Views: 184396
view from the beginning || now viewing most recent entries


Pages (89): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89

07-22-2006 08:28 PM And then it rained
Got a little done. Mounted the gas tank, and that works... Need to put on steel hoses after i get this monster registered.. and welded on one of the roof patches... Spent a lot of time cutting out pickup bed brackets and trying to figure out where the floor will go.. wasted a lot if time trying to torch a seat belt bolt.. It must be Kryptonite or something..


(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)
  [Entry #43]

07-21-2006 03:20 PM Rough and ready
A little kitty hair, a little primer.. Thinking of putting a tool box over this area.. Work all day tomorrow, if it doesn't rain.


(click photo to enlarge)
  [Entry #42]

07-20-2006 07:59 PM Sun Roof
Project #3, Das Freakenleibenvagen

Picture One; Roof cut out ready for patch.

Picture Two; Inside gutted ready for floor

Picture Three; Body mounts and reinforcement, some bondo on uglier places (lots of those)

Got to get this running... Fourth Professional diagnosis on Doodlebug was wrong. Wasted two days messing with egr valve.. Forget it, it needs a new motor anyway. That will be this winter's project.


(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)

(click photo to enlarge)
  [Entry #41]

07-18-2006 07:32 PM Tank
This should work...cost 45.00 so far... No gauge, the old float was rusted to death.. Have to spend a dollar on a ruler... I did mention this is a sub-ratrod project?


(click photo to enlarge)
  [Entry #40]

07-18-2006 01:38 PM It Moves
And it didn't even need Galileo... It sort of idles and sort of runs and the transmission sort of works..

After several misadventures including trying to run the truck on antifreeze it actually starts, rolls and stops.. very tentatively so far, but it does roll.


(click photo to enlarge)
  [Entry #39]

Pages (89): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89


All times are GMT -6. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.