Is it just me and my browser? - Page 3 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #31 (permalink)  
Old 09-20-2011, 10:51 PM
Crosley's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: T-350 rebuild tech
Last journal entry: Bar under the dash
Last photo:
Join Date: Nov 2002
Location: ... USA
Posts: 8,075
Wiki Edits: 1659

Thanks: 324
Thanked 97 Times in 94 Posts
Jon must have turned it off for Mac user on Safari.. I can now read the treads again. No pictures vertical or at top rotating , or circling

    Advertisement
__________________
Some people are like Slinkies... Not really good for anything, but they still bring a smile to your face when you push them down a flight of stairs.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #32 (permalink)  
Old 09-20-2011, 10:52 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Oct 2007
Location: Portland,Or
Posts: 838
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 43 Times in 37 Posts
No more FOUC.
Ubuntu Linux 10.4
Firefox 3.6.22
Thank you.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #33 (permalink)  
Old 09-21-2011, 03:22 AM
123pugsy's Avatar
HOT ROD...... FROM A CHRYSLER?
 
Last wiki edit: Metal shaping
Last journal entry: FLOOR BEADS
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: Markham,ON
Age: 52
Posts: 2,343
Wiki Edits: 29

Thanks: 408
Thanked 252 Times in 220 Posts
They're gone now for me.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #34 (permalink)  
Old 09-21-2011, 05:30 AM
Irelands child's Avatar
Registered User
 
Last wiki edit: Ford engine specifications Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Upstate New York
Posts: 4,903
Wiki Edits: 8

Thanks: 13
Thanked 200 Times in 181 Posts
Gone for me as well!!

Dave W
__________________
Irelands child
Reply With Quote Quick reply to this message
  #35 (permalink)  
Old 09-21-2011, 10:29 AM
helrazr3's Avatar
im on a highway to hell
 

Last journal entry: new wheels and seats
Last photo:
Join Date: Mar 2002
Location: billerica, mass
Age: 49
Posts: 689
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
i have windows 7 and use whatever the latest update of fire fox is and iv'e been able to see the pics from the beginning

(btw jon really cool) as an fyi i do notice that after advancing 3 or 4 times the scroll seems to stop and the frames just stay on the page until i go to another page then it scrolls again 3 or 4 times and stops. i don't know if that's intentional but i figured i would let you know .
Reply With Quote Quick reply to this message
  #36 (permalink)  
Old 09-21-2011, 11:52 AM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
Crosley, Irelands Child, and anyone else who does not see the image carousel now:

Can you look at this test link: http://50.57.136.237/www.hotrodders....er-205799.html

And let me know if you see the image carousel?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #37 (permalink)  
Old 09-21-2011, 12:05 PM
Irelands child's Avatar
Registered User
 
Last wiki edit: Ford engine specifications Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Upstate New York
Posts: 4,903
Wiki Edits: 8

Thanks: 13
Thanked 200 Times in 181 Posts
Jon - if I log out, I can then see the carousel - nothing while logged in.

Dave W
__________________
Irelands child
Reply With Quote Quick reply to this message
  #38 (permalink)  
Old 09-21-2011, 12:10 PM
35terraplane's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Sep 2010
Location: MN, ON THE DARK SIDE OF THE MOON
Age: 70
Posts: 1,310
Wiki Edits: 0

Thanks: 2
Thanked 50 Times in 44 Posts
Browser

Quote:
Originally Posted by Jon
Crosley, Irelands Child, and anyone else who does not see the image carousel now:

Can you look at this test link: http://50.57.136.237/www.hotrodders....er-205799.html

And let me know if you see the image carousel?
Jon mine has been working fine since I logged in around 10:30 CST. the image carousel, and I have had no Vert. pictures at all.

Bob
Reply With Quote Quick reply to this message
  #39 (permalink)  
Old 09-21-2011, 01:16 PM
OneMoreTime's Avatar
Hotrodders.com moderator
 
Last wiki edit: Health and safety in the shop or garage
Last journal entry: Yard Dog pic
Last photo:
Join Date: Jul 2004
Location: Washington State
Age: 69
Posts: 7,287
Wiki Edits: 3

Thanks: 45
Thanked 143 Times in 135 Posts
the test link looks fine and is what I get if I logout..just not working when logged in..

Sam
__________________
I have tried most all of it and now do what is known to work..
Reply With Quote Quick reply to this message
  #40 (permalink)  
Old 09-21-2011, 02:07 PM
123pugsy's Avatar
HOT ROD...... FROM A CHRYSLER?
 
Last wiki edit: Metal shaping
Last journal entry: FLOOR BEADS
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: Markham,ON
Age: 52
Posts: 2,343
Wiki Edits: 29

Thanks: 408
Thanked 252 Times in 220 Posts
I could see it across the top but the test page won't allow a log in.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #41 (permalink)  
Old 09-21-2011, 03:44 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 14 Times in 11 Posts
OK, I've integrated the changes from the test page into the live page, so people should now be seeing the image carousel on any forum thread page, logged-in or not.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #42 (permalink)  
Old 09-21-2011, 05:01 PM
123pugsy's Avatar
HOT ROD...... FROM A CHRYSLER?
 
Last wiki edit: Metal shaping
Last journal entry: FLOOR BEADS
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: Markham,ON
Age: 52
Posts: 2,343
Wiki Edits: 29

Thanks: 408
Thanked 252 Times in 220 Posts
How about on this thread?
I don't see it.

Edit: not seeing it on any thread.
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick computer/browser question BMM Off-Topic 9 03-04-2009 07:41 AM
Browser problems with the classifieds lumberjacknooj Hotrodders Site Suggestions and Help 2 08-09-2007 02:53 PM
Firefox Browser NAIRB Hotrodders' Lounge 8 08-15-2004 09:30 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.