Knowledge Base Engine Discussions? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 03-25-2004, 08:06 AM
oldschoolrods's Avatar
Member
 

Last journal entry: Engine Compartment
Last photo:
Join Date: Dec 2003
Location: Lancaster, Pennsylvania
Age: 28
Posts: 806
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Knowledge Base Engine Discussions?

Just out of curiousity, why when I go to the knowledge base engine discussions does it just take me back to the board and not to the question I wanted to know.... Or am I doing something wrong? Any help would be appreciated. Thanks

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 03-26-2004, 09:36 AM
Ghetto Jet's Avatar
current hot rod: CTS-V
 

Last journal entry: Lets Get Started With the Improvements
Last photo:
Join Date: Nov 2003
Location: Pennsylvania
Age: 28
Posts: 1,739
Wiki Edits: 0

Thanks: 10
Thanked 7 Times in 7 Posts
I'm wondering the same thing.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 03-26-2004, 02:55 PM
Jon's Avatar
Jon Jon is offline
Hotrodders.com Administrator
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: May 2001
Location: Colorado
Age: 37
Posts: 3,206
Wiki Edits: 7314

Thanks: 0
Thanked 15 Times in 12 Posts
This is a relic from the old board -- the engine discussions therefore all default to the new board page. We'll eventually be establishing a new list of archived engine discussions, but for now, you'll have to rely on the search feature.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 03-26-2004, 08:47 PM
badknuckles's Avatar
you talkin to me?
 
Join Date: Nov 2003
Location: fort lewis, wa
Age: 34
Posts: 1,109
Wiki Edits: 0

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
is it just me or does your pm stats say 161/100
now thats just plain old funny.
sorry i have a bad sense of humor
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 03-26-2004, 10:03 PM
oldschoolrods's Avatar
Member
 

Last journal entry: Engine Compartment
Last photo:
Join Date: Dec 2003
Location: Lancaster, Pennsylvania
Age: 28
Posts: 806
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks for your help jon.
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.