Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board

Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board (http://www.hotrodders.com/forum/)
-   Hotrodders Site Suggestions and Help (http://www.hotrodders.com/forum/hotrodders-site-suggestions-help/)
-   -   Last picture not updating (http://www.hotrodders.com/forum/last-picture-not-updating-238417.html)

John long 08-31-2013 05:55 PM

Last picture not updating
 
My last photo has not updated for some time now.

John Long

poncho62 08-31-2013 06:04 PM

1 Attachment(s)
test....8pm Sat

CrashFarmer2 09-01-2013 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by John long (Post 1728313)
My last photo has not updated for some time now.

John Long

Mine hasn't updated for quite a few pictures now.

poncho62 09-01-2013 11:07 AM

Yep...looks like its stuck....I guess admin will look at this Tues morning

carolinacustoms 09-01-2013 02:37 PM

Seems like the whole forum has been a little slow to respond on my side of things, but I cannot say it isn't my computer either...

Kelly

Helena 09-04-2013 12:22 PM

1 Attachment(s)
Sorry about the delay guys. I just tested it out and it is not updating. I'm going to report this issue to the techs. Does anyone recall hen this issue started happening.

I'll keep you updated.

- dm, community support

cobalt327 09-09-2013 06:16 AM

Quote:

Originally Posted by Helena (Post 1736138)
Does anyone recall hen this issue started happening.

After clicking on several dozen last photos, the newest post connected to the last photo was 08-22-13, so that has to be very close to when it froze up.

CrashFarmer2 12-07-2013 06:14 AM

My last picture has been stuck for quite a while now.

poncho62 12-07-2013 10:48 AM

Quote:

Originally Posted by CrashFarmer2 (Post 1959626)
My last picture has been stuck for quite a while now.

Mine changed today

OLNOLAN 01-04-2014 11:07 AM

last picture
 
is stuck again.:smash:

poncho62 01-04-2014 11:12 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OLNOLAN (Post 2023393)
is stuck again.:smash:

Dont think so, mine changed yesterday.....Sometimes it takes a few hours to update

testing

OLNOLAN 01-04-2014 11:34 AM

Hey Harry
 
This was my last photo;
http://www.hotrodders.com/forum/show...-225460-9.html

#133 12/21/13

poncho62 01-04-2014 01:34 PM

You may have something there....been about 3 hrs and mine hasn't updated yet.....

Helena 01-07-2014 02:33 PM

I will have our tech team look into this matter again.

Thanks for the report.

Regards,

MD

Helena 01-07-2014 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by OLNOLAN (Post 2023473)
This was my last photo;
http://www.hotrodders.com/forum/show...-225460-9.html

#133 12/21/13

I am testing something here with the post url you have provided. It seem like you uploaded the photo as a thumbnail but did not attach the image with the post by clicking on the paperclip icon and selecting the image file.

I edited your post to attach the image within your post rather than a thumbnail attachment to see if it will update your Last Photo.

Cross Finger that this maybe the answer to this issue.

Regards,

MD


All times are GMT -6. The time now is 05:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.