Little Clicking, please help - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 05-22-2003, 01:33 PM
Rubberman2003's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Sep 2002
Location: Ohio
Age: 29
Posts: 806
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Little Clicking, please help

I just put the gauge pod in my camaro...has a 350 in it. i was going to start it up so i could adjust my idle, when i went to start it i get this fast clicking. I think it could be the starter or something, but i wanted to make sure before i do anything LOL, Everything on the motor is new, and ive had it running before, any ideas? when i turn the key on it doenst fire, it just clicks, i know its prolly something dumb to, any ideas? I just went out and had mom bump it when i looked, the alternator belt moved, then when it click its kinda of jumped, little short movements forward, if that makes sense.

[ May 22, 2003: Message edited by: Rubberman2003 ]</p>

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-22-2003, 01:36 PM
johnsongrass1's Avatar
Race it, Don't rice it!
 
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Columbia, Mo
Age: 38
Posts: 4,080
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 10 Times in 10 Posts
Post

Dead battery or loose connection at battery or starter.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 05-22-2003, 02:14 PM
Rubberman2003's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Sep 2002
Location: Ohio
Age: 29
Posts: 806
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Yep battery was low, sorry for such a dumb question, i thought thats what it was but wasnt 100% sure. This is my first rebuild so i wanna be safe lol. FYi i just set my idle speed, YAY, Thanks again
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.